2018-12-14 21:44


MASACRUL DE LA PARIS. Filmul evenimentelor

 |  09:05
MASACRUL DE LA PARIS. Filmul evenimentelor

Franţa este în stare de şoc. Cel putin 129 de oameni au murit până acum, printre care si doi romani, în masacrul sângeros din Paris. Totodata, printre cei 352 de raniti se afla alti doi conationali au fost raniti. Sunt cele mai sangeroase atentate produse in Europa, de la cele din Madrid, din 2004.

Vineri seara intai s-au auzit explozii langa Stade de France, unde avea loc meciul amical dintre Franta si Germania, la care participau si presedintele francez Francois Hollande si oficiali germani. Era vorba de kamikaze care se detonasera in apropierea stadionului.

In paralel, au fost semnalate mai multe incidente armate in zonele Fontaine au Roi, Charonne si Bataclan. Un adevarat carnagiu a avut insa loc la sala de concerte Bataclan, unde a fost si o luare de ostatici, teroristii omorand peste 80 de tineri care asistau la un concert rock.

Statul Islamic a revendicat atentatele din capitala franceza duse la capat de "8 frati" si au avertizat ca acesta este doar inceputul. Procurorul general francez a anuntat ca cei 8 s-au impartit in 3 echipe, una dintre acestea reusind sa paraseasca dupa atacuri teritoriul Frantei. Astfel, sambata a fost organizata o operatiune de amploare in Belgia, fiind prinsi 4 barbati care au luat parte activ la atentate. Totodata, fratele si tatal unuia dintre teroristii morti au fost retinuti.

In Franta, a fost declarata stare de urgenta si au fost reintroduse controale la frontiere. De asemenea, statul francez se află sub doliu naţionale pentru trei zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-15

GALERIE MEDIA


Citeste si:
Teroriştii de la Paris erau minori
Miting de solidaritate cu poporul francez în Capitală
Papa Francisc: E al Treilea Război Mondial
Imagini dramatice cu atacul de la Paris
Patru tineri, reţinuţi în Belgia pentru atacurile din Paris

TAGURI: paris, atentat, masacru, stat islamic, franta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
15 Noi 2015

DE UNDE AU ARMELE???NIMENI NU POMENESTE CEVA DESPRE ASTA...GRENADE...EXPLOZIBILI...KALASNIKOV...ETCETERA...DOAR NU LE-AU CUMPARAT DE LA CHIOSCUL DE ZIARE..CUM NAIBA AJUNG ARMELE ASTEA LA EI CAND TOATA EUROPA E IN ALERTA CU EMIGRANTII
Random imageUltimele stiri


loading...