2017-01-18 12:23

EVENIMENT


Maşina Corinei Bud a ars lângă Ambasada SUA

 |  14:52
Maşina Corinei Bud a ars lângă Ambasada SUA

Incendiul care a izbucnit, astăzi, în parcarea subterană a complexului rezidenţial Parc, din apropierea noului sediu al Ambasadei SUA, a fost stins, un autoturism de teren, Volkswagen Touareg, fiind distrus în totalitate, în timp ce o altă maşină a fost avariată, au declarat reprezentanţii ISU Bucureşti.

Potrivit primelor informaţii, se pare că maşina de la care a pornit incendiul, Volkswagen Touareg, ar aparţine cântăreţei Corina Bud, fostă concurentă la show-ul „Dansez pentru tine”. În momentul izbucnirii flăcărilor, în parcarea subterană se mai aflau 10-15 maşini, un alt autoturism fiind afectat.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apă şi spumă, o maşină de la descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Până la sosirea pompierilor, locatarii au încercat să stingă focul, însă unul dintre aceştia a fost rănit uşor, fiind intoxicat cu monoxid de carbon. Medicii i-au acordat îngrijiri bărbatului, care a refuzat să meargă la spital. Blocul se află la o distanţă de câteva sute de metri de viitorul sediul al Ambasadei SUA la Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PUIU
10 Sep 2011

N-are nico legatura cu Am basada SUA si nici cu ate ntatele de la 11 septembr ie. Are lagatura cu insta latia electrica a autotur ismului. O serie de smech eri pe care ii vedem in m asini scumpe si le-au cum parat in realitate de la second-hand pe cateva mii de euro si nic dracul nu stie ce au in mațele lo r. Revziile se fac pe cin ci milioane, daca ai pe c ineva la un service, mai departe, Dumnezeu cu mila . Nasol e ca in parcari p ot afecta si alte autotur isme sau pot pune in peri col viata unor oameni nev inovati. Sigur, domnisoar a Bud e prea mare ca sa c ircule intr-un Logan nou, asa ca e obligata sa isi ia Touareg, ca si doamna Paunescu, chiar daca mas ina e o joarsa in realita te:)))
HUO CORINA
24 Apr 2012

asta pre a sufera cu melo dia NO sleepin nesuferita e s'a vzt mare vedeta pi zdi... ca nu o sufar

Adauga un comentariu

Random image