2016-12-04 22:40

EVENIMENT


Maşina Corinei Bud a ars lângă Ambasada SUA

 |  14:52
Maşina Corinei Bud a ars lângă Ambasada SUA

Incendiul care a izbucnit, astăzi, în parcarea subterană a complexului rezidenţial Parc, din apropierea noului sediu al Ambasadei SUA, a fost stins, un autoturism de teren, Volkswagen Touareg, fiind distrus în totalitate, în timp ce o altă maşină a fost avariată, au declarat reprezentanţii ISU Bucureşti.

Potrivit primelor informaţii, se pare că maşina de la care a pornit incendiul, Volkswagen Touareg, ar aparţine cântăreţei Corina Bud, fostă concurentă la show-ul „Dansez pentru tine”. În momentul izbucnirii flăcărilor, în parcarea subterană se mai aflau 10-15 maşini, un alt autoturism fiind afectat.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apă şi spumă, o maşină de la descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Până la sosirea pompierilor, locatarii au încercat să stingă focul, însă unul dintre aceştia a fost rănit uşor, fiind intoxicat cu monoxid de carbon. Medicii i-au acordat îngrijiri bărbatului, care a refuzat să meargă la spital. Blocul se află la o distanţă de câteva sute de metri de viitorul sediul al Ambasadei SUA la Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PUIU
10 Sep 2011

N-are nico legatura cu Ambasada SUA si nici cu atentatele de la 11 septembrie. Are lagatura cu instalatia electrica a autoturismului. O serie de smecheri pe care ii vedem in masini scumpe si le-au cumparat in realitate de la second-hand pe cateva mii de euro si nic dracul nu stie ce au in mațele lor. Revziile se fac pe cinci milioane, daca ai pe cineva la un service, mai departe, Dumnezeu cu mila. Nasol e ca in parcari pot afecta si alte autoturisme sau pot pune in pericol viata unor oameni nevinovati. Sigur, domnisoara Bud e prea mare ca sa circule intr-un Logan nou, asa ca e obligata sa isi ia Touareg, ca si doamna Paunescu, chiar daca masina e o joarsa in realitate:)))
HUO CORINA
24 Apr 2012

asta pre a sufera cu melodia NO sleepin nesuferita e s'a vzt mare vedeta pizdi... ca nu o sufar

Adauga un comentariu

Random image