2017-01-21 00:07

EVENIMENT


Masonii români ajută Liceul de Coregrafie din București

 |  19:18
Masonii români ajută Liceul de Coregrafie din București

MareaLojă Națională din România a colectat fondurile necesare participării a treielevi deosebit de talentați la concursul mondial de balet pentru tineret de laNew York.

Ceiaproape 50.000 de euro colectați la Balul de Caritate al MLNR, care a avut locsâmbătă seara, la Palatul Snagov, sunt destinați sprijinirii proiectelor dinacest an ale Liceului de Coregrafie “Floria Capsali” din București. Fondurilevor contribui și la ajutarea sistemului educațional de stat, fiind folositepentru a aduce în România doi profesori prestigioși din străinătate.

Treidintre elevii liceului s-au calificat în finala concursului Youth America GrandPrix – cel mai important concurs mondial de balet dedicat tinerilor, la careparticipă cele mai prestigioase școli de profil din lume. Calificați după ce aucâștigat semifinalele europene de la Paris, cei trei elevi români aveau nevoiede finanțarea participării la prestigiosul concurs, a cărui finală va avea locla New York, în perioada 15-25 martie.

Fondurilecolectate vor finanța și cursurile de pregătire a profesorilor români îndomeniul predării după metode moderne a baletului. Cursurile vorfisusținute de Paul Boos și Massimo Gerardi, doi dintre cei mai mariprofesori de coregrafie, reprezentanți ai școlilor americane și europene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-06-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image