2017-01-23 20:53


Mătuşa lui Leo din Strehaia, reţinută

 |  19:43
Mătuşa lui Leo din Strehaia, reţinută

Aşa-zisa preşedintă a romilor din Strehaia, Stela Mihai, a fost reţinută ieri pentru 24 de ore, de ofiţeri de la Serviciul de Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Mehedinţi, pentru evaziune fiscală. Alături de Stela Mihai au mai fost reţinute trei persoane din Strehaia.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2008-2010, Stela Mihai, în vârstă de 49 de ani, Marcel Rădulescu, de 29 de ani, Mircea Miroslavici, de 23 de ani şi Ilioara Brânduşa, de 39 de ani, toţi patru în calitate de administratori la patru firme, au desfăşurat activităţi comerciale fictive, prejudiciind bugetul de stat cu aproximativ un milion de euro. Ei ar fi întocmit documente fiscale privind efectuarea unor tranzacţii comerciale fictive derulate cu mai mulţi agenţi economici din judeţ, fiind înregistrate cheltuieli nereale în evidenţele contabile.

Ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Mehedinţi au extins cercetările şi la alte firme din Strehaia. „Au fost reţinute pe bază de ordonanţă patru persoane din Strehaia cu vârste cuprinse între 23 ani şi 49 de ani, administratori la patru societăţi comerciale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, urmând ca la primele ore ale dimineţii să fie prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat inspectorul principal Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Stela Mihai este mătuşa celebrului cântăreţ de manele Ion Mihai Stelică, alias Leo de la Strehaia, cum este cunoscut cu numele de scenă. Stela Mihai va fi prezentată, astăzi, Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă.

Recent, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Mehedinţi a pus sechestru pe casa şi terenul Stelei Mihai, care adunase la bugetul statului o datorie de aproape 140.000 lei, reprezentând taxele şi impozitele pe care femeia, implicată în afaceri cu fier vechi şi cu alte tranzacţii comerciale, a refuzat să le achite. La solicitarea inspectorilor fiscali, Primăria Strehaia a spus că Stela Mihai nu are, pe numele ei, decât o Dacie 1301.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-01

TAGURI: Leo, Strehaia, matusaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image