2019-03-26 00:32


MAZĂRE, luat pe sus de un CICLON în Madagascar

 |  10:20
MAZĂRE, luat pe sus de un CICLON în Madagascar

Ciclonul Ava a făcut ravagii în Madagascar, locație unde a fugit de curând și Radu Mazăre. 29 de persoane şi-au pierdut viaţa, au informat autorităţile guvernamentale din această ţară, citate de Agerpres.

Pe lângă persoanele decedate, 17.170 au fost evacuate din cauza fenomenului meteorologic ce a afectat în weekend această ţară insulară din Oceanul Indian.

Din numărul total de victime, şaptesprezece şi-au pierdut viaţa luni în urma unei alunecări de teren care a dus la prăbuşirea unei case în localitatea Ivory situată în sud-estul capitalei Antananarivo.

De asemenea, violentul ciclon a lăsat în urmă peste 80.000 de sinistraţi, iar nenumărate aşezări au rămas fără alimentarea cu energie electrică. Circulaţia pe cinci drumuri naţionale a fost întreruptă, iar şaptesprezece centre sanitare au fost distruse.

Madagascar, una dintre cele mai sărace ţări din lume, este afectată frecvent afectată de cicloane. În martie 2017, Enawo a provocat moartea a 78 de persoane.

În ultimii zece ani, această ţară insulară a fost lovită de 45 de cicloane şi furtuni tropicale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-09

TAGURI: radu mazare, ciclon, madagascar, morti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Ian 2018

acest MAzare e o pasare migratoare..KRA KRAAAAA
ANONIM
09 Ian 2018

Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…??? Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VEACURI VOR SA VA VADA…???… Romania este condusa si dupa zeci de ani, de catre CRIMINALI-REVOLUTIONARI(cu merite deosebite) pentru ca DOSARELE, LOVITURII DE STAT din dec 1989 SI MINERIADELOR din anii ‘90 SUNT IN ADORMIRE in fisetele PROCURATURII tarii platita cu “bani grei” din bugetele saracilor ……………
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...