2017-01-23 12:38


Mazăre-n kaki vine să-l dea jos pe Băsescu - FOTO

 |  13:10
Mazăre-n kaki vine să-l dea jos pe Băsescu - FOTO

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a afirmat, joi, înaintea plecării la mitingul organizat de USL la Bucureşti, că va participa la acţiunea politică, iar dacă protestatarii din Piaţa Universităţii vor dori să îi salute, va merge şi în rândurile acestora.

“Voi merge la mitingul politic. Dacă cei din Piaţa Universităţii vor dori să îi salut şi să le spun că sunt cu sufletul, cu dorinţa, cu credinţa alături de ei, atunci voi merge acolo împreună cu aceşti tineri care nu sunt înregimentaţi, foarte puţini dintre ei sunt membri ai PSD”, a declarat primarul Constanţei, făcând referire la câteva zeci de tineri constănţeni, îmbrăcaţi în haine kaki şi care poartă pe cap băşti roşii, la fel ca “ţinuta de luptă” purtată de Radu Mazăre.

Liderul judeţean al PSD a spus că îi place că tinerii au început să participe la mitinguri de protest.

“Nu va fi un miting foarte mare pentru că nu este organizat de toate filialele din România. Nu vin oameni din toată ţara, ci vor veni din Bucureşti, din judeţele apropiate. Vor fi mitinguri şi în fiecare judeţ, unde vor rămâne oameni. Dar trebuie să dăm un exemplu că suntem solidari cu cei din Piaţa Universităţii, că de fapt vrem acelaşi lucru. Chiar dacă noi, eu personal fac parte dintr-un partid, tinerii de aici nu sunt toţi în partid. (...) Deşi multă vreme i-am criticat pe tineri şi am spus că nu au vână în ei, că noi când aveam 20 de ani făceam revoluţii şi împotriva lui Ceauşescu şi împotriva lui Iliescu şi în Piaţa Universităţii. Şi mă întrebam unde sunt tinerii din România. Ce faceţi măi muhaielelor? Uite că au început să se trezească şi asta vreau să fie", a afirmat Mazăre.

Din punctul acestuia de vedere, mitingul de protest nu va avea o finalitate în aceeaşi zi în care este organizat, dar va fi un exemplu pentru ţară.

“Nu cred că va avea o finalitate astăzi. Dar va fi un exemplu pentru România că lucrurile trebuie să continue şi că Băsescu şi clica lui pot fi daţi jos numai din stradă. Altfel, vor sta şi se vor agăţa cu dinţii de putere. Şi să ştiţi că au absolut tot aparatul represiv pregătit pentru aşa ceva, ca să nu cedeze puterea”, a declarat liderul PSD Constanţa.

Potrivit lui Radu Mazăre, România este într-o luptă.

“Suntem într-o luptă. România, din păcate, este într-o luptă. Am fost eu singur într-o luptă timp de 7 ani cu Băsescu, astăzi românii sunt într-o luptă cu Băsescu şi cu tot sistemul lui. Ştiţi câţi bani cheltuie cu aparatul represiv, cât sunt banii alocaţi pentru jandarmi, SRI, STS şi toate serviciile din România? Două miliarde şi jumătate de euro. Ştiţi câţi bani au economisit ei tăind subvenţia în toată România? Şase sute de milioane. Nu puteau mai bine să plătească mai puţin sistemului represiv şi să le lase oamenilor posibilitatea să treacă iarna?”, a spus primarul Constanţei.

FOTO: Gelu Strâmboaia


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-13

Mai multe imagini:
Mazăre-n kaki vine să-l dea jos pe Băsescu - FOTO
zoom
Mazăre-n kaki vine să-l dea jos pe Băsescu - FOTO
zoom

TAGURI: radu_mazare, miting, basescu, uslComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DAN
19 Ian 2012

Mi-e greata cand vad acest papitoi rrrait, sa-i dea cineva o oglinda sa se vada cat de penibil e, e bun de intarcat sugarii, ar face o gramada de bani
"NOI VREM RESPECT"
19 Ian 2012

Pupa-l-ati in cur pe Mazare, toti astia la care nu vi se face greata cand il vedeti. Putori ordinare cu specific balcanic!
Random image