2017-01-20 03:45

EVENIMENT


Mazăre o reclamă pe Udrea la CE

 |  19:40
Mazăre o reclamă pe Udrea la CE

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, ieri, că va sesiza Comisia Europeană, dar şi pe premierul Emil Boc în legătură cu faptul că mai multe proiecte ale Zonei Metropolitane Constanţa sunt depuse de mai multe luni la Ministerul Dezvoltării şi nu primesc aprobarea din partea MDRT.

Mazăre a spus, ieri, la începerea lucrărilor de construcţie la parcarea supraetajată de la Spitalului Judeţean Constanţa, realizată cu fonduri europene, că va mai aştepta trei săptămâni până când va sesiza Comisia Europeană în legătură cu această situaţie şi crede că după aceea Elena Udrea „va lua viteză”. „Mai aştept trei săptămâni după care o voi pârî premierului şi Comisiei Europene. Probabil că va lua viteză, nu ştiu dacă de la Boc, dar de la Comisia Europeană în mod categoric va lua viteză. Este inadmisibil, şi aşa este foarte greu să depui aceste proiecte, iar cele de la Constanţa sunt puricate cu acul dacă există toate avizele, avizuleţele, dacă au fost făcuţi toţi paşii”, a afirmat Mazăre. Primarul Constanţei a precizat că proiectul privind realizarea parcării supraetajate a stat şase luni la MDRT înainte să fie aprobat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ZIZI
09 Sep 2011

ma pula de smecher crezi ca UE ii constanta?AU SA ITI DEA MUIE.
SERBAN
11 Sep 2011

dar un control psihiatric domnule mazare cind credeti ca efectuati ? sunteti unul dintre cei mai antipatici politicieni dar totul are un sfirsit .
COSTIN
11 Sep 2011

Face exact cum face caracatita mazarista la primaria si la CJ C-ta, adica o mie de avize si avizuletze daca nu lucrezi cu firmele de proiectare Conpress ...

Adauga un comentariu

Random image