2018-07-18 06:06


Mega Image, amendată de OPC

 |  19:18
Mega Image, amendată de OPC

Păcăleala de la Mega Image cu prima oră de parcare gratuită nu a ţinut mult. Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au intervenit în urma apariției devăluirilor în ziarul PUTEREA și au amendat proprietarul lanțului de magazine.

Deloc întâmpălător, în urmă cu două zile, parcarea supermarketului de la Crângaşi avea barierele ridicate. În plus, pe o foaie de hârtie improvizată, lipită cu scotch pe vechile plăcuţe care înşelau prin omisiune consumatorii, clienţii erau informaţi, de data aceasta corect, că pot beneficia de prima oră de parcare gratuită cu condiţia obligatorie de a face unele cumpărături.

După două zile de insistenţe la autorităţilor centrale, am aflat, de la Petruţa Petrof, şef al OPC Bucureşti, că instituţia pe care o reprezintă a aplicat o amendă modică belgienilor care deţin lanţurile de supermarketuri Mega Image pentru faptul că şi-a indus în eroare consumatorii. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-08-30

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CONSTANTIN CERBULESCU
26 Sep 2012

Conform legii 544 informatii de interes public solicitati copie dupa procesul verbal cu amenda aplicata la mega image si o sa vedeti ca socata de petruta petrof face misto de ziaristi dupa ce a mai luat o spaga si de la mega image!!!
Random imageUltimele stiri

Apa Nova