2017-01-24 13:18


Membri ai Guvernului, la funeraliile lui Ioan Boc

 |  12:32
Membri ai Guvernului, la funeraliile lui Ioan Boc

Înmormântarea tatălui premierului Emil Boc, Ioan Boc, decedat marţi seară la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, va avea loc, joi, de la ora 12.00, la cimitirul din curtea bisericii din satul Răchiţele, judeţul Cluj.Ioan Boc, unul dintre fraţii premierului, a declarat, astăzi, că trupul tatălui său va fi adus în jurul orei 15.00 la casa părintească din satul Răchiţele, urmând ca în cursul nopţii să aibă loc priveghiul.

"Miercuri, în jurul orei 15.00, aşteptăm să fie adus trupul neînsufleţit, iar înmormântarea va avea loc joi, de la ora 12.00, la cimitirul din Răchiţele. Trupul va fi adus în casa din Răchiţele unde a locuit tatăl meu, iar în cursul nopţii va avea loc priveghiul", a spus Ioan Boc.

În cursul zilei de astăzi este aşteptat să sosească la Răchiţele şi premierul Emil Boc. La casa din Răchiţele familia a început pregătirile pentru înmormântare, la ceremonia funerară fiind aşteptaţi să participe şi membri ai Guvernului.

Ioan Boc, în vârstă de 87 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, în 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

În noiembrie, Ioan Boc a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecţiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigaţii şi i s-a recomandat un tratament.

Tatăl premierului a suferit, anii trecuţi, alte două accidente vasculare cerebrale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

TAGURI: Ioan_boc, emil_boc, boc_inmormantareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image