2019-02-20 02:15


Microbuz cu ROMÂNI împlicat într-un accident rutier în Austria! Mai multe victime

 |  17:31
Microbuz cu ROMÂNI împlicat într-un accident rutier în Austria!  Mai multe victime

Un microbuz în care se aflau opt cetăţeni români a fost implicat într-un accident rutier pe o şosea din Austria. Şase femei au fost rănite - cinci dintre ele au suferit leziuni uşoare, iar a şasea a fost spitalizată.

Conform presei locale, accidentul a avut loc în apropierea oraşului Trieben, unde un microbuz a ieşit în decor.

În urma accidentului, cinci femei cu vârste între 34 şi 63 de ani au fost rănite uşor, iar o a şasea, în vârstă de 58 de ani, a suferit răni mai serioase, fiind spitalizată. Femeiele sunt românce şi lucrau ca îngrijitoare la familii din Austria.

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Externe au declarat, duminică, pentru News.ro, că misiunea diplomatică de la Viena face verificări în acest caz, o anchetă a Poliţiei locale fiind în desfăşurare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-08

TAGURI: microbuz, accident,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VICTORIA EMMANUEL
08 Apr 2018

de împrumut de împrumut! împrumut!Sunteţi în căutarea pentru o companie de renume și acreditate de împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate durata de viaţă.Va oferim toate tipurile de credite într-un mod foarte rapid şi uşor, Credite personale, deoarece împrumuturi, credite ipotecare, student împrumuturi, împrumuturi de afaceri, credite de investitii, consolidarea datoriilor şi mult mai mult.Au fost respinse de către bănci și alte instituții financiare?Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Nu arata mai mult ca suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru de domeniul trecutului.Am împrumuta fonduri pentru a persoanelor fizice şi companii care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2 %.Nr. numărul de securitate socială necesară și nr. verificare de credit necesare, 100 % garantat.Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistenţă încredere şi susţinere şi vom fi bucuroşi să vă oferim un împrumut.Apoi trimite-ne an e-mail la: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) pentru a aplica pentru un împrumut
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...