2018-12-13 09:36


Microbuz, implicat într-un accident în Timiş. Cinci persoane, rănite

 |  14:42
Microbuz, implicat într-un accident în Timiş. Cinci persoane, rănite

Un accident de circulaţie a avut loc, miercuri, între localităţile Moşniţa Veche şi Bucovăţ, judeţul Timiş, în urma căruia cinci persoane au fost rănite. Incidentul s-a produs după ce şoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului, iar vehiculul a intrat pe contrasens, lovind o autoutilitară cu muncitori.

Poliţiştii au precizat că accidentul a avut loc după ce şoferul unui microbuz, în care se mai afla doar o femeie, a pierdut controlul volanului din cauza poleiului. În acel moment, vehiculul a intrat pe contrasens şi a lovit o autoutilitară în care se aflau şase persoane.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Banat" din judeţul Timiş a precizat, într-un comunicat de presă, că accidentul rutier a avut loc între localităţile Bucovăţ şi Moşniţa Veche.

"La faţa locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe, un ofiţer şi opt subofiţeri. La sosirea echipajelor, la faţa locului s-a constatat că erau opt persoane implicate în accident, dintre care cinci prezentau traumatisme minore, niciuna dintre victime nefiind încarcerată", se arată în comunicatul citat.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-13

TAGURI: microbuz, implicat, accident, timis, cinci, persoana, ranit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...