2018-12-10 08:39


Mii de angajaţi ai DGRFP Ploieşti au declanşat o grevă spontană

 |  10:54
Mii de angajaţi ai DGRFP Ploieşti au declanşat o grevă spontană

Un număr de 3.000 de angajați din cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice (DGRFP) Ploiești au declanșat, marți dimineață, o grevă spontană, ei fiind nemulțumiți de prevederile ordonanței 47 prin care nu li se acordă creșteri salariale. Salariaţii au întrerupt activitatea în toate structurile aflate în cele șapte județe din regiune.

Liderul de sindicat din cadrul DGRFP Ploiești, Aurel Fănică, a precizat, că oamenii au ieșit în stradă, activitatea fiind întreruptă în structurile Prahova, Dâmbovița, Argeș, Călărași, Giurgiu, Ialomița și Teleorman.

'Toți membrii de sindicat sunt nemulțumiți de deciziile luate de șefii noștri din ANAF și MFP prin care nu ni s-a acordat nicio creștere salarială în ultimii cinci ani, deși toate celelalte categorii de bugetari au beneficiat de creșteri substanțiale în acest an (...), au mai rămas angajații de la MFP, Ministerul Muncii, un număr foarte mic de bugetari. În loc să aibă grijă de aceștia, guvernanții (...) au dat o ordonanță de urgență, ordonanța 47, în care toți banii au fost trecuți numai pentru șefii din ANAF și MFP. Pentru oamenii din teritoriu, pentru 23.000 de oameni din teritoriu care anul acesta au asigurat o colectare pe care o laudă toată lumea, nu s-a găsit niciun leu, în schimb, pentru șefii din ANAF... tot fondul a fost direcționat către aceștia', a declarat Aurel Fănică, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că protestul va continua până când Ordonanța de Urgență 47 va fi amendată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

TAGURI: mii, angajat, dgrfp, ploiesti, declanseaza, greva, generala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...