2019-01-19 10:34


Mii de OAMENI l-au condus pe ultimul drum pe POLIŢISTUL ucis mişeleşte în Gara Burdujeni

 |  16:07
Mii de OAMENI l-au condus pe ultimul drum pe POLIŢISTUL ucis mişeleşte în Gara Burdujeni

Mii de oameni l-au condus pe ultimul drum pe Sorin Vezeteu, agentul de poliție ucis mişeleşte joi seara în Gara Burdujeni. Acesta a fost înmormântat în localitatea sa natală, Dumbrăveni. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Acoperământul Maicii Domnului din Suceava.

O ceremonie s-a desfășurat și la biserica din Dumbrăveni, după care cortegiul s-a deplasat la cimitir, unde Sorin Viziteu a fost înmormântat cu onoruri militare, notează Agerpres.

Un număr foarte mare de colegi din Poliția Transporturi Feroviare, angajați de la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, ai Inspectoratului de Jandarmi Județean și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, rude, prieteni, localnici au venit să-l conducă pe ultimul drum pe Sorin Vezeteu. A fost prezent și ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat sâmbătă decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de poliție Dumitru Constantin Sorin Vezeteu, omorât joi noaptea în gara Burdujeni, din Suceava, de un tânăr de 23 de ani, Ioan Beșa. Decorarea a fost făcută la propunerea Ministrului Afacerilor Interne.

Premierul Mihai Tudose a anunțat că patrulele nu vor mai fi niciodată asigurate de un singur polițist.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-23
Citeste si:
TUDOSE, după moartea polițistului din SUCEAVA: „Nu mai vreau patrule de unul singur!”
Marian GODINĂ, mesaj pentru ministrul Carmen DAN după tragedia de la Suceava: „Sper să începeţi să faceţi pentru POLIȚIȘTI ceva mai mult...”
POLIȚISTUL înjunghiat la Suceava, decorat post-mortem de IOHANNIS
Un poliţist a fost UCIS cu bestialitate în Gara Suceava

TAGURI: politist ucis, gara burdujeni, sorin vezeteu, oameni, inmormantat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...