MILIARDAR celebru, prins în Vama Giurgiu când încerca să fugă din țară. De ce era dat în urmărire generală
2018-08-14 09:38


MILIARDAR celebru, prins în Vama Giurgiu când încerca să fugă din țară. De ce era dat în urmărire generală

 |  10:09
MILIARDAR celebru, prins în Vama Giurgiu când încerca să fugă din țară. De ce era dat în urmărire generală

Omul de afaceri brașovean Ioan Neculaie, dat joi în urmărire generală, a fost prins în cursul nopții la Vama Giurgiu, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov, agent șef adjunct Gabriela Dinu.

Ioan Neculaie a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale Giurgiu.

Acesta va fi dus la Penitenciarul Giurgiu, după care va fi transferat la Penitenciarul Codlea pentru a-și executa pedeapsa.

Ioan Neculaie are de executat doi ani de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. El a fost dat în urmărire după ce, joi, Curtea de Apel Braşov l-a condamnat definitiv.

Miliardarul mai avea o condamnare din 2012, de un an și șase luni cu suspendare, pentru ucidere din culpă, după ce un om a murit într-un accident de muncă pe platforma Roman SA, pe care afaceristul o deținea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-24

TAGURI: ioan neculaie, miliardar, brasov, giurgiu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Noi 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/55136147.Semnați,oameni buni!Să ne unim în rugăciune să reușească Gabriela Firea să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Noi 2017

@anonim...DA DOAMNE SA IA TRoMPETA FiREA MuiE DE LA TOTI SOFERII DE TIRURI DE PE CENTURA...SA AiBA GURA PLINA DE ICRE DE SOFERi-MANIVELA CA IN TINERETEA EI ZBUCIUMATA CAND STATEA IN PATRU LABE LA VARANUL-TV SI SUGEA CASTRAVETELE LA TOT CE PRINDEA PRIN BIROU...ALELUIAAAAAA....ti-sa indeplinit dorinta...PS...SA PUNETi BALUsTRADE pe CENTURA SA AIBA CURVELE DE CE SA SE TINA CAND IAU MUIE
_~'C'~_
24 Noi 2017

.....Breeeeee !_..Da ce patisi breee~??...Un om de talia matale ce este si bogat putred_nu a fost in stare sa o ia la pas peste granita si peste munte sau fluviu caci e mai sigur ! Si pe la fratii nostrii Sirbi dupa un cunoscut caz celebru si tot milionar de altfel_si care e acum in Belgrad~__~..Breeeee' sa ajungi matale la Bulau !_..Chiar imi vine greu a crede~___~!!~....Dar bree atita de muuuUuulta_fosta_NENOROCITA_si_'Blastemata'_de_SECURITATE e inca activa prin Brasovul ala a vostru si al meu pina una-alta si care mie personal si incepind cu 200-n..mi-a bagat numai si numai bete prin roate desi eram si sunt inca un neica-nimeni_( din motivele binecunoscute de catre VOI_Toti__!!!_)_, atit de_TICALOASA_este__!!!,__(_FF in git~~!!~~de JV_)_si nici macar 1 dintre_EI_(~Mai_cu "Suflet"~_sa ii zicem noi mai asa !__)_ nu te-a ajutat sa pleci la sigur si ca lumea peste granita ??....Ce ? Nu erai in gratile LOR bree'~~??_....Imi vine greu sa cred una ca asta tinind seama ca erai nambar oan in tip 300 dintre cei mai bogati oameni de afaceri Brasoveni cu exceptia mega-BOSSULUI_National dar care numai lociueste in municipiu'____.........._Breeee'~ ~ ~ ~___chiar pa' la Bulgari ti-ai gasit sa treci granita_________~'?'~................_~!_~!_~!_~!_.....
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...