2018-11-16 13:56


MILIARDAR celebru, prins în Vama Giurgiu când încerca să fugă din țară. De ce era dat în urmărire generală

 |  10:09
MILIARDAR celebru, prins în Vama Giurgiu când încerca să fugă din țară. De ce era dat în urmărire generală

Omul de afaceri brașovean Ioan Neculaie, dat joi în urmărire generală, a fost prins în cursul nopții la Vama Giurgiu, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov, agent șef adjunct Gabriela Dinu.

Ioan Neculaie a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale Giurgiu.

Acesta va fi dus la Penitenciarul Giurgiu, după care va fi transferat la Penitenciarul Codlea pentru a-și executa pedeapsa.

Ioan Neculaie are de executat doi ani de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. El a fost dat în urmărire după ce, joi, Curtea de Apel Braşov l-a condamnat definitiv.

Miliardarul mai avea o condamnare din 2012, de un an și șase luni cu suspendare, pentru ucidere din culpă, după ce un om a murit într-un accident de muncă pe platforma Roman SA, pe care afaceristul o deținea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-24

TAGURI: ioan neculaie, miliardar, brasov, giurgiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Noi 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/55136147.Semnați,oameni buni!Să ne unim în rugăciune să reușească Gabriela Firea să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Noi 2017

@anonim...DA DOAMNE SA IA TRoMPETA FiREA MuiE DE LA TOTI SOFERII DE TIRURI DE PE CENTURA...SA AiBA GURA PLINA DE ICRE DE SOFERi-MANIVELA CA IN TINERETEA EI ZBUCIUMATA CAND STATEA IN PATRU LABE LA VARANUL-TV SI SUGEA CASTRAVETELE LA TOT CE PRINDEA PRIN BIROU...ALELUIAAAAAA....ti-sa indeplinit dorinta...PS...SA PUNETi BALUsTRADE pe CENTURA SA AIBA CURVELE DE CE SA SE TINA CAND IAU MUIE
_~'C'~_
24 Noi 2017

.....Breeeeee !_..Da ce patisi breee~??...Un om de talia matale ce este si bogat putred_nu a fost in stare sa o ia la pas peste granita si peste munte sau fluviu caci e mai sigur ! Si pe la fratii nostrii Sirbi dupa un cunoscut caz celebru si tot milionar de altfel_si care e acum in Belgrad~__~..Breeeee' sa ajungi matale la Bulau !_..Chiar imi vine greu a crede~___~!!~....Dar bree atita de muuuUuulta_fosta_NENOROCITA_si_'Blastemata'_de_SECURITATE e inca activa prin Brasovul ala a vostru si al meu pina una-alta si care mie personal si incepind cu 200-n..mi-a bagat numai si numai bete prin roate desi eram si sunt inca un neica-nimeni_( din motivele binecunoscute de catre VOI_Toti__!!!_)_, atit de_TICALOASA_este__!!!,__(_FF in git~~!!~~de JV_)_si nici macar 1 dintre_EI_(~Mai_cu "Suflet"~_sa ii zicem noi mai asa !__)_ nu te-a ajutat sa pleci la sigur si ca lumea peste granita ??....Ce ? Nu erai in gratile LOR bree'~~??_....Imi vine greu sa cred una ca asta tinind seama ca erai nambar oan in tip 300 dintre cei mai bogati oameni de afaceri Brasoveni cu exceptia mega-BOSSULUI_National dar care numai lociueste in municipiu'____.........._Breeee'~ ~ ~ ~___chiar pa' la Bulgari ti-ai gasit sa treci granita_________~'?'~................_~!_~!_~!_~!_.....
Random imageUltimele stiri


loading...