2019-01-18 18:11


Milionarul din Piteşti, bănuit că a comandat uciderea soţiei

 |  21:01
Milionarul din Piteşti, bănuit că a comandat uciderea soţiei

Surse din procuratură confirmă că afaceristul Ovidiu Cristescu este principalul bănuit de atacul asupra soţiei sale, Camelia. Milionarul din Piteşti ar fi angajat atentatorul pentru a-i lichida soţia, care deţinea în acte mai toată averea familiei şi, pare-se, ar fi avut intenţia de a divorţa. El a fost audiat ieri de anchetatori. Cristescu controlează o afacere de transport internaţional, fiind proprietarul a peste o sută de TIR-uri. În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe proprietatea soţilor din Găvana, un cartier satelit al Piteştiului, Cristescu a fost atacat de un singur „hoţ”. Acesta a lovit-o pe Camelia Cristescu cu o bâtă, lângă piscină, după care a intrat în vilă, a luat de pe masa din hol 5.000 de euro şi 7.000 de lei, conform lui Ovidiu Cristescu, iar apoi a urcat în dormitor unde i-a aplicat câteva bâte acestuia din urmă, sub ochii băiatului să. „Hoţul” a dispărut după aceea în noapte, fără să mai fure şi alte bunuri. Cristescu suţine că a scăpat de moarte prefăcându-se leşinat. După ce şi-a revenit, a anunţat poliţia şi şi-a transportat soţia la spital. După ce a fost pansat şi a petrecut o noapte în spital, el s-a întors acasă la cei doi copii, în timp ce Camelia se afla în comă.

Filmul infracţiunii

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Ovidiu Cristescu se afla, cu familia, în vila pe care o deţine în cartierul Găvana. Conform propriei declaraţii, prosperul om de afaceri era în pat cu fiul cel mic, la televizor. Soţia sa, Camelia, în vârstă de 41 de ani, a coborât pe terasă, să fumeze o ţigară. În acel moment, Camelia a fost lovită în cap cu o bâtă de un atacator care reuşise să penetreze sistemul de securitate al vilei. Apoi, acesta a ajuns în dormitor şi l-a lovit şi pe bărbat, sub privirile copilului său de 6 ani. Băiatul a fost luat din cameră de surioara lui de 8 ani, cei doi baricadându-se într-o altă cameră împreună cu bona. Ovidiu susţine că s-a luptat fără succes cu agresorul, iar apoi s-a prefăcut leşinat pentru a scăpa cu viaţă. Apoi a fugit la soţia sa, pe care a găsit-o zăcând într-o baltă de sânge. Şi-a dus soţia la spital, apoi s-a întors acasă, l-a lăsat pe băieţel şi pe surioara lui mai mare în grija bunicilor, a alertat autorităţile şi s-a întors la spital pentru a-şi obloji vânătăile.

Poveste cusută cu aţă albă

Suspiciunile procurorilor pleacă din mai multe direcţii. Atacatorul cunoştea perfect amplasamentul camerelor de luat vederi, aşa că nu există alte elemente de identificare a acestuia cu excepţia faptului că avea o constituţie de luptător, ochelari şi şapcă. El nu a atacat serios nici un alt membru al familiei, cu excepţia Cameliei. Nu a furat nimic, cu excepţia banilor lăsaţi la vedere în hol – aici există doar declaraţia lui Ovidiu Cristescu -, iar ipoteza răzbunării unui angajat cade, victima fiind Camelia şi nu Ovidiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: camelia, ovidiu, cristescu, banuit, asasin, platit, semiramis, milionar, arges
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...