2016-12-07 20:34

EVENIMENT


Militari „căliţi” pentru Afganistan

 |  19:18
Militari „căliţi” pentru Afganistan

Circa 450 de militari români s-au deplasat în luna ianuarie la Centrul Multinaţional Combinat pentru Pregătire de Luptă (JMRC) de la Hohenfels, din Germania, pentru a efectua antrenamente predislocare individuale şi la nivel de unitate.

Militarii au participat la un exerciţiu de simulare a misiunii (MRE) cu Forţele Terestre ale SUA în vederea viitoarei dislocări a forţelor româneşti în Afganistan ca parte a Forţei Internaţionale de Securitate a NATO (ISAF. Potrivit sursei, unităţile militare româneşti participă de peste trei ani la antrenamente predislocare în Germania, iar până la această dată, acesta este cel mai numeros grup de militari români care a participat la un singur exerciţiu la JMRC. Din 2010 până în prezent, România a primit aproximativ 30.000.000 de dolari care au acoperit costurile pregătirii a aproximativ 6.000 de militari. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03

TAGURI: militari români, forţe terestre, nato, ianuarie, suaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mapn va oferi locuințe de serviciu militarilor Statul va înlocui treptat compensarea chiriilor pentru militari și le va pune la dispoziție... 30 Noi 2016 | (7)
Atenție, imagini șocante! Baronii mexicani ai stupefiantelor decapitează rivali și asasinează militari din trupele speciale Duminică seara, autorităţile din statul Guerrero, situat în sudul Mexicului, au descoperit 14... 23 Noi 2016 | (4)