2018-12-13 08:56


MILITARII morți în accidentul din ARGEȘ, înmormântați cu onoruri militare. Sute de oameni i-au condus pe ultimul drum

 |  17:26
MILITARII morți în accidentul din ARGEȘ, înmormântați cu onoruri militare. Sute de oameni i-au condus pe ultimul drum

Cei trei militari de la Batalionul 30 Vânători de Munte ”Dragoslavele”, morţi după ce camionul în care se aflau s-a răsturnat într-o prăpastie din judeţul Argeş, au fost înmormântaţi, duminică după-amiază, cu onoruri militare, în prezenţa a sute de persoane, între care şi reprezentanţi ai Ministerului Apărării, informează News.ro.

Mihai Ionuţ Toma a fost înhumat în cimitirul din comuna Mioarele, sat Măţău, George-Emilian Catană, în cimitirul din comuna Lereşti, sat Voineşti, iar Petre Cristian Toader în cimitirul din Cartierul Mărcuş al municipiului Câmpulung.

Militarii au fost înmormântaţi cu onoruri militare.

Colegii celor trei militari au postat un mesaj pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării: ”Rămas bun, dragi camarazi!

Astăzi ne luăm rămas bun de la cei trei colegi ai noştri care au decedat în urma accidentului nefericit petrecut pe Valea Urdii. Dumnezeu să îi aibă în pază!”

Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, a mers, duminică dimineaţă, în judeţul Argeş, pentru a prezenta condoleanţe familiilor sublocotenenţilor (post-mortem) şi a depune coroane de flori la catafalcurile acestora.

"Vestea morţii lor, pe drumul de întoarcere din misiunea executată la Cincu, a căzut ca un trăsnet în familiile lor şi printre prietenii şi colegii, cei care i-au cunoscut şi apreciat ca luptători şi ca oameni. În cumplitul accident din Valea Urdii, Armata a pierdut trei militari de elită, toţi veterani ai teatrelor de operaţii, bărbaţi puternici şi mândri, crescuţi la şcoala aspră a luptătorilor alpini”, a transmis ministrul Ţuţuianu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-02

TAGURI: militari, morti, arges, tutuianu, onoruri militare, ministrul apararii, valea urdii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...