2018-12-12 03:11


Militarul care şi-a ucis soţia a lăsat în scris că nu poate trăi fără ea

 |  09:42
Militarul care şi-a ucis soţia a lăsat în scris că nu poate trăi fără ea

Anchetatorii au descoperit asupra militarului care, în noaptea de luni spremarţi, şi-a ucis soţia şi apoi s-a împuşcat, precum şi în maşina lui, mai multebilete şi înscrisuri în care acesta susţinea că nu poate trăi fără soţia sa.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştiiau găsit în hainele bărbatului, dar şi în maşina cu care acesta s-a deplasat dela unitatea militară până la staţia de alimentare cu carburanţi unde lucrasoţia lui mai multe bilete în care bărbatul ar fi menţionat că nu poate trăifără femeie şi fără familia lui.

Înscrisurile au fost ridicatede poliţişti, iar acum se află la criminalişti, care încearcă să înţeleagăsemnificaţia mesajelor lăsate de subofiţer.

Rudele femeii ucise demilitarul buzoian spun că cei doi se certau des din cauza unei relaţii pe carebărbatul ar fi avut-o cu o tânără din Galaţi.Potrivit fratelui femeii ucise, Ionel Coliceanu, certurile între cei doi ar fiînceput în toamna anului trecut, când militarul de 34 de ani s-a întors în ţarădin Afganistan cu o iubită, colegă de serviciu.

"Se certau deseori decând el s-a reîntors din Afganistan. El venise cu o fată din Galaţi de acolo, i-a adus-o în casă suroriimele, care a fost nevoită să plece din casă cu copii cu tot. El a fost cel carea intentat proces de divorţ imediat după ce s-a întors din Afganistan, iarprimul termen a fost în octombrie. După două termene s-au împăcat, însă s-aucertat din nou când la benzinărie, la sora mea, a venit fata aceea din Galaţi,iubita lui, şi i-a spus că este în continuare şi cu ea. Atunci, ea a cerutdivorţul şi s-a mutat în casa mamei, la Vintilă Vodă, împreună cu fetiţa lor de11 ani", a declarat, marţi, fratele femeii ucise.

Bărbatul a adăugat că militarulobişnuia să se ducă la locul de muncă al soţiei sale şi să-i ceară să se împacecu el, ameninţând-o că în caz contrar îşi va pune capăt zilelor.

Fratelefemeii a mai spus că aceasta ar fi mers în audienţă la comandantul unităţii lacare soţul ei, Ionel Aniţoiu, lucra şi ar fi atras atenţia că bărbatul ameninţăcu sinuciderea.

"Venea să-şi vadă fetiţa,să o vadă şi pe ea. Îi cerea să se întoarcă la el. Se ducea foarte des şi labenzinărie, unde o ameninţa că se omoară. Ea a cerut audienţă la comandantulunităţii şi i-ar fi spus că are o problemă, că ameninţă că se omoară. Tot eli-ar fi spus că este şi cu fata cealaltă pentru că ea ar avea un unchi înarmată care l-ar ajuta să plece în afară să aducă bani, pentru fericireafamiliei", a spus fratele Mariei Aniţoiu.

, din Mărăcineni, judeţul Buzău, şi-a ucissoţia, în noaptea de luni spre marţi, cu două focuri de armă, după care s-asinucis, incidentul petrecându-se într-o staţie de alimentare cu carburanţi,din Buzău, unde femeia de 31 de ani lucra de mai multă vreme.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-01-24
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri






loading...