2019-01-23 17:59


Ministerul condus de Olguța VASILESCU vrea să cumpere MAȘINI de 335.000 lei. Care este criteriul de atribuire a contractului

 |  10:32
Ministerul condus de Olguța VASILESCU vrea să cumpere MAȘINI de 335.000 lei. Care este criteriul de atribuire a contractului

Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, condus de Olguța Vasilescu, a lansat o procedură de licitaţie deschisă pentru a achiziţiona autoturisme, prin accesarea Programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2017-2019, în valoare de 335.250 lei, criteriul de atribuire a contractului fiind cel mai bun raport calitate-preţ, informează News.ro.

Potrivit unui anunţ postat în SEAP, Ministerul Muncii vrea să încheie un contract de achiziţii publice pentru a-şi cumpăra autoturisme, prin accesarea Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017-2019, cu respectarea prevederilor Ghidului de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.

Garanţia de participare este în cuantum de 1% din valoarea estimată a contractului şi va fi în sumă de: 2.011 lei pentru lotul 1, respectiv 1.341 lei pentru lotul 2. Garanţia se poate constitui prin virament bancar, ori printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări, care nu se află în situaţii speciale privind autorizarea ori supravegherea.

Totodată, garanţia de participare trebuie să fie constituită şi pentru perioada de valabilitate prevăzută în documentaţia de atribuire, respectiv 90 zile de la dată limita de depunere a ofertelor şi trebuie să fie irevocabilă. Instrumentul de garantare trebuie să prevadă că plata garanţiei de participare se va executa necondiţionat, respectiv la prima cerere a beneficiarului, pe baza declaraţiei acestuia cu privire la culpa persoanei garantate şi se prezintă autorităţii contractante, cel mai târziu la data şi ora-limită de depunere a ofertelor.

Data limită de depunere a ofertelor este 19 iulie, ora 15:00, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri bugetare. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-09

TAGURI: olguta vasilescu, ministerul muncii, masini, contract, seap, licitatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...