2019-04-19 15:49


Ministerul Justiţiei cere avizul CSM pe Codurile penale până pe 27 ianuarie

 |  11:22
Ministerul Justiţiei cere avizul CSM pe Codurile penale până pe 27 ianuarie

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunţat că va analiza până pe data de 27 ianuarie solicitarea Ministerului Justiţiei de avizare a proiectelor de ordonanţă de urgenţă privind modificarea Codurilor penale şi graţierea.

"Consiliul Superior al Magistraturii va analiza, până cel mai târziu la data de 27 ianuarie, solicitarea Ministerului Justiţiei de avizare a proiectului de OUG pentru modificarea şi completarea Codului penal şi a Codului de procedură penală şi a proiectului de ordonanţă de urgenţă pentru graţierea unor pedepse, comunicate Consiliului ieri, 18 ianuarie", se arată într-un comunicat al CSM. În plus, proiectele de acte normative au fost comunicate pentru analiză şi consultare tuturor instanţelor şi parchetelor din România, precum şi asociaţiilor profesionale ale magistraţilor. "Punctele de vedere ale entităţilor menţionate vor fi transmise Consiliului până la data de 25 ianuarie, în vederea centralizării şi sintetizării, urmând ca acestea, împreună cu punctul de vedere al Direcţiei Legislaţie, Documentare şi Contencios din cadrul Consiliului să fie analizate în cadrul unei şedinţe a Comisiei numărul 1 - «Legislaţie şi cooperare interinstituţională», anterior dezbaterii plenului Consiliului", se mai arată în comunicatul CSM.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-19

TAGURI: consiliul superior al magistraturii, coduri penale, aviz, gratiere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


REVOLTA
19 Ian 2017

Acesti infractori în frunte cu sculele matriterul iordache si condamnatul dragnea vor fi spulberati.iordache mai ai curaj sa iesi pe strada tu si familia ta de degenerat cu ma-ta aia retardată care te-a facut la betie?asta este sfarsitul vostru .duminică toata romania in strada sa fie distrusi acesti jefuitori de țară .sa fie înconjurate si posturile mafiote rtv antena b1 realitatea .jurnalistii mafiei terminati.
DINU
19 Ian 2017

DOMNULE DUPA CE CA ESTI PROST. TE MAI CACI SI IN DRUM. DOAMNE APARA SI PAZESTE ROMANIA DE ACESTI IDIOTI PE CARE NOI CA IDIOTII I-AM VOTAT .
Random imageUltimele stiri


STARBAG