2019-03-22 16:37


Ministrul Apărării RĂSPUNDE Rusiei. Declarația care ar putea porni SCANDALUL

 |  23:09
Ministrul Apărării RĂSPUNDE Rusiei. Declarația care ar putea porni SCANDALUL

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a reiterat faptul că nu se pune problema desfiinţării scutului de la Deveselu, în ciuda ameninţărilor şi provocărilor Rusiei.

"Am avut (discuţii n.r.) în cadrul NATO, a ministerialei de acum două zile. Bineînţeles că nu se pune problema desfiinţării acestui scut (de la Deveselu n.r.). Este un mod prin care Rusia provoacă mai departe, pe alocuri chiar şi ameninţă, dar nu se pune problema. Cu toată comunicarea, cu toate metodele prin care am încercat să să spunem şi să comunicăm real ceea ce există la scutul de la Deveselu, şi anume o structură defensivă, văd că modelul pe care Rusia a intrat peste tot, nu numai la noi (...) (este de n.r.) ameninţări ş.a.m.d., provocări de tot tipul", a declarat vineri Gabriel Leş, în cadrul unei emisiuni la România TV.Acesta a subliniat faptul că scutul este unul defensiv şi că nu se va avea în considerare retorica Rusiei privind acest subiect."Scutul de la Deveselu este un scut defensiv. Este o chestiune pe care o voi spune permanent, pentru că ăsta este adevărul şi nu are rost să discutăm altceva şi să intrăm în retorica Rusiei. (...) În virtutea ultimelor acţiuni ale Rusiei, (...) ne aşteptam la tot felul de astfel de provocări. Ele continuă şi vor continua, probabil, şi în perioada următoare. Repet, NATO este foarte ferm în toate deciziile care le-a luat şi va rămâne pe poziţia de apărare pe care o oferă aliaţilor. Va rămâne aşa cum a stabilit NATO. E un aspect pe care nu putem să-l discutăm în funcţie de declară astăzi Putin şi altcineva", a precizat ministrul Apărării, conform Agerpres.Gabriel Leş a adăugat faptul că îşi doreşte ca termenul de "ameninţare" să fie schimbat în "provocare", pentru că "ameninţare" sună destul de grav.Ministrul Apărării a precizat în acest context că în acest an România va găzdui unul din cele mai mari exerciţii conduse de SUA, în cadrul căruia 25.000 de militari vor fi pe teritoriul ţării şi vor face exerciţii comune, pentru a testa interoperabilitatea şi gradul de intervenţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-15

TAGURI: ministrul apararii, gabriel les, scut defensiv, deveselu, rusia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
16 Feb 2019

TRARULE ; DALE O BOABA ELECTRONICA . CU RAZA DE ACTIUNE DE 5 - 10 KILOMETRI . SI FLUERA LA STELE CITEVA LUNI
PÂINE ȘI CIRC!
16 Feb 2019

Gog si Magog prigonesc adevarul https://www.youtube.com/watch?v=WHWgm30wFuM Această strategie este bine studiată și e ultimul EXAMEN. Se luptă trei religii: Catolicii, Ortodocșii și Popoarele arabe. Se ȘTIE și CÂȘTIGĂTORUL DIN START, căci se vede că e o luptă directă: CATOLICII CU ARABII, IAR ANTIHRIST VINE DIN PATRIARHIA RUSIEI. MAGOG este în erezie din 1927. Patriarhul Serghie a vândut Biserica Vie lui Stalin, iar acesta și-a infiltrat Securitatea în scaunul cel mare al Patriarhului, dându-i cele mai marei puteri. Întâi-stătătorul Bisericii Rusiei este și Șeful Statului, căci ESTE ALES PE VIAȚĂ. GOG ESTE PAPA (Primul episcop al lumii care A RUPT în două lumea creștină, în anul 1054). A introdus erezia FILIQUE, INCHIZIȚIA, CRUCIADELE... După atâtea războaie sufletești, a reușit să intre în inima Ortodoxiei, atât cu FORȚA ARMATĂ, cât și cu ECUMENISMUL ÎNȘELĂTOR.
PAPA ARE SUSțINEREA
16 Feb 2019

tuturor coloniilor catolice dobândite de la 1054 încoace. NATO și UE sunt PUMNII DE FIER AI PAPEI. MAGOG are disciplina, sincronizarea, resursele minerale și o armată perfectă. În reversul medaliei. Subalternii săi sunt actori perfecți în executarea tuturor ordinelor Strategice. ȘI GOG, ȘI MAGOG VOR SĂ REDOBÂNDEASCĂ CONSTANTINOPOLUL, LUAT DE ARABI AVÂND ASTĂZI, PLANUL LUI ANTIHRIST. Nu sunt mai mari slugile lui Antihrist decât Sf.Treime. La judecata de Apoi, va ieși adevărul. DE AICI A APĂRUT REGIZAT BINE-NȚELES, CONFLICTUL RUSIA VS SUA, mai nou și VESTUL EUROPEI. Fiecare își etalează armamentul pentru intimidarea maselor. TOTUL E REGIZAREA LUI ANTIHRIST, PENTRU FALSA PACE PE CARE O VA ADUCE. Aceste apariții fac parte dintr-o paradă ecumenistă sodomistă. E PE FAȚĂ, NU SE MAI ASCUND! E la fel precum parada homosexualilor, din punct de vedere sufletesc. IUBIREA ACEASTA ESTE O IUBIRE ANTIHRISTICĂ (dintre Patriarhul ortodox și Papa iezuit...). Sunt urmașii lui Iuda Iscarioteanul. Adevărul DOARE, dar trebuie mărturisit. E hora celor ce, din nou îl răstignesc pe Iisus Hristos. Ei luptă împotriva ADEVĂRULUI.
SLUGILE LUI ANTIHRIST
16 Feb 2019

deschid ultimele porți, prin minciună. Biserica din catacombe este răstignită pe Golgota, iar ANTIHRIST ÎȘI CROIEȘTE DRUM PRIN FALSA SMERENIE. Un pas mai trebuie să facă, să ajungă unde și-a propus. Astăzi, mărul minciunii este bine cosmetizat. Scena e pregătită demult...totul începe când va vrea Dumnezeu. Nu e vorba de panică, ci de a nădăjdui numai în Dumnezeul cel adevărat. Cine își va duce crucea până la sfârșit, acela va fi mântuit. Și comuniștii au trimis la Rai, milioane de mucenici. Pe hristoșii mincinoși, îi rabdă bunul Dumnezeu pentru a putea noi păcătoșii să mergem pe care strâmtă a Adevărului, până la sfârșit. Cu rugăciunea inimii în gând. Iar de te va lua la război, să nu omori pe nimeni, căci acest război este pentru înscăunarea lui Antihrist. În catacombele ortodoxe, Adevărul în Hristos e ne-schimbat, de aceea slugile lui Antihrist se luptă cu Însuși Dumnezeu. Iisus Hristos S-a jertfit pe Sfânta Cruce pentru propovăduirea adevărului și a fost osândit de mai-marii arhierei. ISTORIA SE REPETĂ. ANTIHRIST VINE ÎN LOCUL LUI HRISTOS ÎN SCAUNUL ARHIERESC, DINTR-UN SIMPLU MOTIV: TOȚI ARHIEREII OFICIALI PROPOVĂDUIESC MINCIUNA PE FAȚĂ FĂRĂ NICIO JENĂ.
PENTRU CEI CARE-L PUPă-N CUR
16 Feb 2019

pe PAPĂ, uitați-vă vizionând și ascultați mirându-vă ia apoi cruciți-vă...PE FAȚĂ, LA CINE SE ÎNCHINĂ PAPA: Aparitia lui Anticrist!!! https://www.youtube.com/watch?v=ksF-vKmxo3E Liturghii pentru venirea lui Antihrist, care ”este” Tatăl lui Iisus. ”Cu o mare pompă, fanfară și ceremonii, PAPA FRANCISC, Șeful Ordinului Iezuit, a anunțat prin cantorul său, cu deosebită urgență, NOUA APARIȚIE ȘI VENIREA LA LUMINĂ A ANTIHRISTULUI. Și începe să cânte belaliul ăla cu față mocofan religios, pios, în fața unui auditoriu ”măreț” care, fie erau la mișto ACOLO, fie chiar ȘTIAU ce se întâmplă sub nasul lor, ceea ce e TERIFIANT:
”HIS FLAME, LUCIFER
16 Feb 2019

dawning his own creation./Flacăra lui Lucifer va apărea în propria sa creație. Man, I say, O Lucifer, who knows no setting./Omule, eu spun, Lucifer care nu cunoaște schimbare. Christ your Son/Cristos ”fiul” său, who came back from the dead,/care s-a întors din morți, and shed his peaceful light to the human race/să arunce lumina pașnică rasei umane, and is alive and reigns for ever and ever/și care este viu și va împărății pentru totdeauna”. În timpul acestei ”liturghi”, cantorul îl numește pe Lucifer Dumnezeu și pretinde că Lucifer este ”tatăl” lui Iisus Hristos. Cantorul îl recunoaște pe Lucifer ca și însuși Antihrist, și ”să ne închinăm lui”. Și această mare mulțime din lumea întreagă, spune: ”AMIN!” (adică, AȘA SĂ FIE!)
ACEASTA A FOST
16 Feb 2019

a treia ceremonie pe care Papa a vrut să fie văzută de toată lumea, ANUNȚÂND ÎN TOATĂ LUMEA CĂ FIUL PIERZĂRII TREBUIE SĂ VINĂ. ”Cât privește venirea Domnului nostru Iisus Hristos, să nu vă lăsați clătinați așa de repede în mintea voastră și să nu vă tulburați de vreun duh, nici de vreo vorbă, nici de vreo epistolă, ca venind de la noi, ca și cum Ziua Domnului ar fi și venit chiar! Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip, căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credință și de a se descoperi omul fărădelegii, fiul pierzării.”spune Pavel în 2 Tesalocineni. ”
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...