2018-11-16 20:15


Ministrul de Interne Carmen Dan, în fața procurorilor DIICOT

 |  11:47
Ministrul de Interne Carmen Dan, în fața procurorilor DIICOT

Ministrul de Interne Carmen Dan s-a prezentat joi dimineață la sediul DIICOT, fără a face declarații la sosire. Amintim că, în urmă cu o lună, Carmen Dan a depus la DIICOT o plângere penală împotriva lui Romică Părpălea, denunțătorul din dosarul "Referendumul" și cel care a făcut la DNA plângeri penale împotriva ei și a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

„Am depus o plângere penală pentru denunț calomnios împotriva domnului Romică Părpălea, luând în considerare că sunt și alte aspecte de ordin penal. Mă refer la șantaj, obstrucționarea organelor judiciare, mă refer la un atac împotriva ordinii constituționale și un grup infracțional organizat. Vorbim de situația reglementată de articolul 207 Cod de procedură penală, atunci când prin șantaj se urmărește de către denunțător obținerea unui interes nepatrimonial pentru sine sau pentru alții. Amintiți-vă că, foarte recent, acest personaj, pe treptele DNA, a declarat că a făcut un denunț împotriva mea, precizând că aș fi exercitat într-o calitate deținută anterior, aceea de prefect, anumite acte care presupun trafic de influență, abuz în serviciu și presupus luare de mită.

Această acțiune a intervenit după ce, în prealabil, în spațiul public și dumneavoastră ați punctat că ministrului Carmen Dan urmează să i se facă un dosar penal. Pentru mine lucrurile astea nu sunt întâmplătoare și vreau să știți că, în niciun moment, nu am intenționat să îl fac pe acest domn erou național. S-a cerut singur erou național. Este dreptul meu ca cetățean și responsabilitatea mea ca ministru de Interne și membru CSAT să mă apăr de orice abuz împotriva mea. Este o declarație pe care acest domn a făcut-o pe treptele DNA, eu nu am fost citată la DNA, însă cred că fiecare trebuie să își asume responsabilitatea propriilor acțiuni. Eu nu am făcut altceva decât să sesizez că astfel de abuzuri pot crea un precedent periculos (...) Domnul respectiv are și responsabilitate să probeze ceea ce afirmă", declara Carmen Dan la momentul respectiv.

Ulterior, Romică Părpălea a reclamat-o pe Carmen Dan la DIICOT, susținând că aceasta a iniţiat un mecanism prin care bani publici au ajuns la un grup de persoane din Prefectura Teleorman.

„Am să demonstez procurorilor mecanismul iniţiat de Carmen Dan, la nivelul Judeţului Teleorman, prin care bani publici au ajuns în peste 92 de localităţi. Banii au ajuns la un grup de persoane din interiorul Prefecturii Teleorman şi este format din şapte, opt persoane. De ce am venit la DIICOT? Deoarece dumnealor se ocupă de grupuri infracţionale şi am venit să depun această plângere şi să prezint aceste dovezi”, spunea Părpălea, potrivit Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-23

TAGURI: carmen dan, diicot
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Noi 2017

cratitareasa lui drac-nea e complice la toate infractiunile porcarului....la tomberon cu ea
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Noi 2017

proasta a spus ca afost "ABUZATA SEXUAL" de Parpalea adica art 299..........cratitareasa retardata
JOHANNUS
24 Noi 2017

ka.ka.veaua roz-kiloti, a ajuns la performanta de a ingurgita rapid multe fe.ka.le scabroase zi si noapte !
Random imageUltimele stiri


loading...