2018-12-10 05:02


Ministrul de Interne confirmă desecretizarea dosarelor DIPI

 |  12:06
Ministrul de Interne confirmă desecretizarea dosarelor DIPI

Ministrul de Interne, Dragos Tudorache, a declarat ca exista cadrul legal pentru desecretizarea documentelor referitoare la activitatea DIPI, documente din cauza carora fostul ministru Petre Toba si-a dat demisia.

Dragos Tudorache a precizat ca solicitarea DNA pentru desecretizarea documentelor a fost formulata oficial, iar acum se deruleaza procedurile legale, informeaza Mediafax."Din punctul meu de vedere exista cadru legal pentru desecretizarea documentelor. Trebuie parcursi anumiti pasi in desecretizare. Exista, tocmai ca exista un cadru legal foarte bine definit raportat la etapele care trebuie urmate. Suntem acum in lucru, ne-a venit in mod formal cererea din partea DNA pentru desecretizare. Suntem acum in lucru urmand aceste etape care trebuie parcurse si eu sper ca in cel mai scurt timp sa fim in masura sa raspundem cererii DNA", a declarat Dragos Tudorache intr-un interviu acordat Mediafax si care va fi difuzat integral sambata la pranz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-01

TAGURI: ministrul de interne, dragos tudorache, dna, dosare dipi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
01 Oct 2016

HA HA...TOP SECRET..CURVELE LUI IZMENARUL CUMPARAU GENTI VUITTON DIN BANII POLITIEI...TOATE SUGEAU FARA PREZERVATIV "SUB ACOPERIRE"...LA FEL SI MAFIA TZYGANEASCA......TOTI ERAU AGENTUL ZERO-ZERO-SAPTE...DE LA STREHAIA.........SA NE SPUNA CE FACEA FIRMA IBM-MICROSOFT CU MAFIA TZYGANEASCA PE STRADA POLONA NR 86....CA ACOLO ERA CEL MAI MARE CENTRU DE TRAFIC DE KOKAINA DIN ROMANIA..CU SOFERUL LUI ONEATZA SI O EVREICA DIN ISRAEL...FACEAU SOFT CU SIVECO SI BERCEA MONDIALUL..SI CU TZYGANII DE LA STREHAIA....TRAILES BAHTALO STUPID PEOPLE..MAFIA TZYGANEASCA A AJUNS SA CONDUCA POLITIA ROMANA.....IZMENARUL-MINER SI PRIETENII DE INFRACTIUNI "KUSHER" DIN DECEMBRIE 1989 CU GELU-VOICAN MITRALIERA SI TOT FELUL DE CLANURI TZYGANESTI...BROTHERS IN ARMS..ROMANIA ETERNA SI FASCINANTA DE LA STREHAIA
ANONIM
01 Oct 2016

Considerati ca ar mai fi justificate angajarile de politisti pe fondul scaderii infractionalitatii ?
Random imageUltimele stiri


loading...