2019-02-16 20:35


Ministrul Justiției, DECIZIE de ultimă oră privind PROTOCOALELE dintre instituții

 |  18:53
Ministrul Justiției, DECIZIE de ultimă oră privind PROTOCOALELE dintre instituții

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, reacționează după desecretizarea protocolului dintre SRI şi Parchetul General. Ministrul susţine că apreciază demersul şi că adevărul trebuie să iasă la iveală.

"Apreciem desecretizarea Protocolului SRI - Parchetul General - adevarul trebuie sa iasa la suprafata !Vom aprecia continuarea procesului de desecretizare !', a scris Tudorel Toader pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-30

TAGURI: ministrul justitiei, decizie, protocoale, sri, institutii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


INTREBARE.
31 Mar 2018

Cand vom asista la desecretizarea protocolului dintre HAZNAUA 3 SI PSD PRIVIND SUSTINEREA MEDIA SI CARE SUNT COSTURILE SUPORTATE DE PSD DIN BANI PUBLICI ????? INTREBAREA ESTE VALABILA SI PENTRU PROTOCOLUL LATRINA LUI GHITA -PSD.
ADEVĂRUL GOL,GOLUȚ
31 Mar 2018

VECI !!! DACĂ NU SE FILMEZĂ TOT !!!
BĂ NENOROCITULE!
31 Mar 2018

Cum a putut să-ți bese mintea să recompensezi prin bani (euro) pe pușcăriași?! DE CE NU-I PUI BĂ PE TOȚI SINIȘTRII DE LA JUSTIȚIE DIN 90 ÎNCOA SĂ-I RECOMPENSEZE PT.TRAIUL MIZERABIL DIN PUȘCĂRII?! EI SUNT DE VINĂ, BĂ! PE EI SĂ-I PUI SĂ PLĂTEASCĂ! IAR DACĂ NU...BAGĂ-I LA PUȘCĂRIE PENTRU 100 DE ANI, INDIFERENT DE CONDIȚII...AU BANI, CU NEMILUITA! PORCII DRACULUI! Îmi place că vă gândiți să recompensați pt.că ați fost reclamați la/de CEDO, dar pentru situația spitalelor, școlilor, grădinițelor, azilelor de bătrâni,. NU VREȚI SĂ DAȚI BANI?! ARZĂ-V-AR FOCUL! BUBOS TÂMPIT ȘI IDIOT!
@LIMBRICUL BUBOS
31 Mar 2018

SI NOI VOM APRECIA CIND I-TI IEI BOCCEAUA CU CARE AI VENIT DIN MOLDOVA SI PLECI DRACULUI INAPOI . BUCURESTENII S-AU SARURAT DE MUIANUL TAU DE OM PROST .
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...