2018-12-10 01:58


Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, îşi caută PR. Care sunt CONDIŢIILE

 |  11:36
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, îşi caută PR. Care sunt CONDIŢIILE

Ministerul Justiţiei a scos la concurs două posturi de consilier personal în cabinetului ministrului, Tudorel Toader fiind în căutarea unui specialist în comunicare şi relaţii publice şi un specialist în tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor, potrivit anunţului publicat pe site-ul ministerului Justiţiei.

Pentru postul de consilier personal-specialist în comunicare şi relaţii publice se cer studii superioare de lungă durata, în una din următoarele specializări: jurnalism, comunicare şi relaţii publice, publicitate, ştiinţe ale informării şi documentării sau media digitală.

Candidatul trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum cinici ani şi să cunoască o limbă de circulaţie internaţională, de preferat engleză sau franceză, nivel avansat.

Tudorel Toader îşi doreşte ca noul său consilier personal - specialist în comunicare şi relaţii publice să aibă urmatoarele deprinderi: „capacitate sporită de comunicare, în gestionarea situaţiilor de conflict sau criză, de gestionare a timpului, uşurinţă, claritate şi coerenţă în exprimare, rezistenţă mare la stres”, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul ministerului Justiţiei, secţiunea Posturi vacante.

Pentru al doilea post de consilier personal – specialist în tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor se cer studii superioare de lungă durata, de specialitate, experienţă în programare de minimum cinci ani şi cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională.

Mai multe detalii privind modul de aplicare şi etapele desfăşurării concursului se găsesc pe site-ul ministerului Justiţiei: http://www.just.ro/category/posturi-vacante/.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-21

TAGURI: tudorel toader, ministrul justitiei, pr,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Feb 2018

SISTEMUL JUDICIAR, SRI, SIE, MAE, MAI, trebuie controlate CU PROFESIONALISM, RESPONSABILITATE SI SEVERITATE, ca in tarile civilizate de catre echipe de specialisti independenti, apolitici certificati de catre ORNISS ,
@ANONIME,
21 Feb 2018

total de ACORD cu tine!
Random imageUltimele stiri


loading...