2019-03-19 04:05


Ministrul Sănătății a SALVAT un pasager în timpul unei curse aeriene

 |  23:01
Ministrul Sănătății a SALVAT un pasager în timpul unei curse aeriene

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a salvat viața unui pasager din avionul cu care venea de la Oradea spre București. Unui bărbat de 42 de ani i s-a făcut rău la scurt timp după decolare. Avea simptomele unei crize de epilepsie.

Ministrul, care este medic, a observat că omul se sufocă cu propriile secreții și are contracturi musculare. Așa că a intervenit imediat. I-a aplicat manevre de resuscitare, după ce a constatat că pasagerul nu mai avea puls. Bărbatul și-a revenit, așa că avionul nu a mai revenit la Oradea.

“Pacientul nu putea să mai respire şi începuse să se cianozeze. L am scos de pe scaun şi i am aplicat manevrele de resuscitare. Comandantul a întrebat dacă trebuie să întoarcă avionul la Oradea, dar situaţia era sub control, pacientul îşi revenise. L-a aşteptat o ambulanţă pe aeroportul Otopeni, dar a refuzat să meargă la spital. Eu cred că a fost o criză de epilepsie, dar bărbatul nu a spus dacă a mai avut astfel de episoade”, a precizat Florian Bodog.

La Otopeni, o ambulanță era pregătită să preia pacientul, dar acesta a refuzat ajutorul. Bărbatul, care purta haine de muncitor, i-a spus ministrului că nu a mai avut astfel de probleme.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-25

TAGURI: florian bodog, ministrul sanatatii, pasager, salvare, avion, oradea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...