2019-04-20 05:58


Ministrul Sănătății, ANUNȚ de ultimă oră despre starea lui Dragnea: ”Are DURERI mari”

 |  00:57
Ministrul Sănătății, ANUNȚ de ultimă oră despre starea lui Dragnea: ”Are DURERI mari”

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea nu a dorit să ofere foarte multe informații legate de starea de sănătate a liderului PSD, Liviu Dragnea însă a anunțat că are dureri mari și trebuie lăsat să își revină.

”Am fost intrebata de foarte multe ori zilele astea si am spus ca in Romania avem drepturile pacientului deci are dreptul sa decida daca doreste sa vorbeasca de boala lui, DRagnea nu a dorit si nici eu nu pot sa spun. Sunt convinsa ca va spune in public si cred ca ar fi bine.

Dragnea e pacient si are drepturi si decide daca vrea sa se vorbeasca sau nu , sunt convinsa ca daca erau probleme grave se vorbea, dar in acest moment trebuie sa-l lasam sa se refaca.

Pot doar sa confirm ca are dureri mari si trebuie sa fie lasat sa isi revina” a declarat Ministrul Sănătății, Sorina Pintea la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-20

TAGURI: ministrul sanatatii, sorina pintea, dragnea, bolnav, dureri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Mar 2019

CEL MAI MARE BANDIT SI EXCROC PREFACUT , PINA SE FACE HOTIA CU JUSTITIA . SA CACAT PE JUSTITIA ROMANA SI OAMENI EI .
@SORINA PINTEA
20 Mar 2019

DACA ARE DURERI ASA MARI , DE CE PIZDA MASII NU S-A DUS LA URGENTA BORFASUL ? IAR TU IDIOATO , AI VENIT CU CEVA NOU " DREPTURILE PACIENTULUI " , ??? . PREZENTA LA AUDIERI DE CE NU FIGUREAZA IN DREPTURILE PACIENTULUI ??? MI-E SCIRBA DE MINISTRI CA TINE SI LIMBRICUL BUBOS TUDORICA , SERVITORI DEVOTATI AI BORFASULUI NATIONAL DRAGNEA .
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
20 Mar 2019

il doare la basca de justitie...asta sunt durerile,HAHAHA StuPiD PEopLE..ati votat un talhar jefuitor hotzoman si mafiot
ANONIM
20 Mar 2019

Oare ministru sanatatii stie cat sunt eu bolnava ,deabea ma tarasc pana la piata ?!genunchi,coloana ,soldurile,mijlocu cred ca imi este rupt plus ca am cancer de limfa,noduli pr glanda tiroida ,cu inima in pioneze,ce mai....am bani de mesrs la doctorii? Bine ca are grije de hotii acestei tari.!datorita lor au si ei de unde fura,
PASTIU
20 Mar 2019

Normal trebuia să se ducă la Urgență să stea la coadă 3-4 ore.
Random imageUltimele stiri


STARBAG