2019-03-19 05:01


Minune şi Salam, cercetaţi în libertate, alte cinci persoane reţinute în cazul tentativei de omor

 |  19:04
Minune şi Salam, cercetaţi în libertate, alte cinci persoane reţinute în cazul tentativei de omor
Cinci persoane au fost reţinute şi altele, printre careşi Adi Minune şi Florin Salam, sunt cercetate în libertate în dosarul în carefiul lui Nuţu Cămătaru, Ionel Balint, este suspectat că a înjunghiat opersoană, în urmă cu mai bine de o lună, într-un club din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, ChristianCiocan, a declarat, joi seară, pentru MEDIAFAX, că printre cei cinci reţinuţise află Ilie Petre, unul dintre patronii clubului în care a avut locincidentul, acuzat de favorizarea infractorului, precum şi unul dintrepresupuşii agresori. Alături de aceştia au mai fost reţinute alte treipersoane, tot pentru favorizarea infractorului.

De asemenea, alte două persoane care au participat la agresiune, printrecare şi Ionel Balint, sunt căutate de poliţişti.

Cântăreţii şi, respectiv, mărturie mincinoasă, vor fi cercetaţiîn stare de libertate, a mai spus Ciocan. Cei doi au plecat, joi seară, de laPoliţia Capitalei, unde au fost audiaţi de procurorii Parchetului TribunaluluiBucureşti.

Adi Minune, Florin Salam, unul dintre patronii clubului din Capitală încare s-a petrecut incidentul, precum şi alte aproximativ 20 de persoane au fostaudiate, joi, la Poliţia Capitalei, în dosarul în care Ionel Balint, fiul luiNuţu Cămătaru, este suspectat de tentativă de omor.

Potrivit unor surse judiciare, patronul clubului unde a avut loc incidentuleste suspectat de favorizarea infractorului, deoarece ar fi ascunsînregistările surprinse în local.

Aproximativ 20 de percheziţii au fost făcute, joi dimineaţă, în Bucureşti,iar 23 persoane au fost aduse cu mandat pentru audieri la Poliţia Capitalei, aspus Christian Ciocan.

El a precizat că ancheta vizează unincident petrecut în 19 septembrie, într-un local, unde fiul lui Nuţu Cămătarul-ar fi înjunghiat pe Naca Marian, zis Italianul, în vârstă de 41 de ani.Acesta a fost internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

În urmă cu câteva zile, Adi Minune şi Florin Salam au fost audiaţi în acestdosar, dar în calitate de martori.

Potrivit unor surse judiciare, Adi Minune le-a spus, la audierile care auavut loc luni, că a fost în seara de 19 septembrie în restaurantul în care s-apetrecut incidentul, dar că nu îşi aminteşte exact ce s-a întâmplat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-01-02

Mai multe imagini:
Minune şi Salam, cercetaţi în libertate, alte cinci persoane reţinute în cazul tentativei de omor
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...