2019-02-23 17:35


MIRCEA BADEA vine cu noi lămuriri după BĂTAIA soră cu moartea încasată

 |  14:14
MIRCEA BADEA vine cu noi lămuriri după BĂTAIA soră cu moartea încasată

Chiar dacă fost trimis în lumea viselor în cinci secunde şi a trecut pe lângă o tragedie, Mircea Badea a găsit şi o parte bună după lupta sa din ring cu Tedi Motociclistul. Prezentatorul Antena 3 ţinut să le mulţumească organizatorilor pentru condiţiile pe care le-a găsit la centrul comericial din sudul Capitalei.

"Bun. Pentru ca vad ca degenereaza discutia in spatiul public, simt nevoia sa mai precizez ceva: nu am decat cuvinte de lauda si apreciere pentru organizatori. Au fost milimetrici in tot ce am convenit de comun acord. Desfid orice atacuri la adresa lor care sa ma includa. Domnul Cristian Iordache este un om de cuvant, pe care te poti baza cand faci o intelegere, ceea ce e foarte rar.

P.S. Ramane cum am stabilit: sunt absolut ok", a postat Mircea Badea pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-03
Citeste si:
VIDEO EXPLICIT. Mircea Badea, la un pas de TRAGEDIE. A rămas INERT după un KO primit în cinci secunde

TAGURI: mircea bataie, bataie, ring, lamuriri, facebook
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FREACA MENTA
03 Feb 2019

TASU ERA LUCRATOR LA AMBASADA ROMANA DE LA MOSCOVA , INAINTE DE 89 . STATEA PE STRADA MERCANI DIN CARTIERUL BUCURESTI NOI . ARE STATUT DE VECHI COMUNIST . ALTFEL NU IL TINEA LATRINA TRI . TREBUIA SA II DEA LA URECHILE DE IEPURE , LIPITE CU PLASTILINA . NU MAI ARE AUDIENTA SI VREA SA FACA PE CIRCARU
CACATULPROSTMIRCEABADEA
03 Feb 2019

BAI BUFONULE CIND DISPARI DE LA HAZNAUA 3 ?
ANONIM
04 Feb 2019

AS FI CURIOS DE UN CONCURS LA CULTURA GENERALA SI NU LA BATAIE DE GOLAN SA VAD DACA MOTOCICLISTUL AR IESI TOT INVINGATOR..IN CEEA CE PRIVESTE APARTENENTA POLITICA A LUI BADEA SENIOR CE CONTEAZA? mascariciul ORBAN e pui de tortionar securIst absolvent al ACADEMIEI COMUNISTE DE STIINTE POLITICE ''STEFAN GHEORGHIU'' PRESEDINTELE ROMANIEI NAZIST; SI TOT II LINGETI LA DOS.. ASA CA TACETI SCURSURILOR COPROFAGE .. NU AVETI IN CAP DECAT CACAT SI MUIE..
@FRACAMENTA
04 Feb 2019

Ofi Badea circar dar tu esti un AGRAMAT TAMPIT.Ivata in ma-ta sa scrii romaneste scurcsura ce esti si dupa aceea jigneste.MACAR BADEA STIE SCRIE CORECT SI ARECEVA IN CAP NU CA TINE
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...