2019-03-21 12:00


Mircea Cărtărescu îi mulţumeşte lui Kovesi: Dacă vei candida vreodată la președinție, voi fi primul care te va vota

 |  20:49
Mircea Cărtărescu îi mulţumeşte lui Kovesi: Dacă vei candida vreodată la președinție, voi fi primul care te va vota

Scriitorul Mircea Cărtărescu i-a mulțumit luni Laurei Codruța Kovesi pentru activitatea în fruntea DNA și a spus că, dacă va candida la președinția României, va fi primul care o va vota.

”Mulțumesc, Laura Codruța Kovesi! Ai fost și ai să rămâi simbolul unei Românii mai bune. Dacă vei candida vreodată la președinție, voi fi primul care te va vota”, a scris Cărtărescu pe Facebook.

Laura Codruța Kovesi a anunțat luni, după revocarea din funcție, că va pleca din DNA, dar că rămâne procuror. Ea a spus că decretul de revocare semnat de Klaus Iohannis lasă un mare semn de întrebare în privința subordonării politice a procurorilor șefi față de ministrul Justiției.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-09

TAGURI: mircea cartarescu, kovesi,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Iul 2018

Da un simbol dar negativ ca si inaintasii tai care au ucis 11 mii de tarani la 1907 fara nici o jena Probabil ca asta ar fi vrut ea sa faca intr un final ' sa ucida oameni nevinovati (cum dealtfel a si facut o )
ANONIM
15 Iul 2018

Ce dual si oportunist e si acesta. Pana nu demult era cu B ase pt ca ii dadea pita, nu pita, cozonac, apoi se intoarse contra lui si o omagiaza pe sportiva securitatii
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...