2017-01-21 15:27

EVENIMENT


UPDATE. Mircea Lucescu a fost implicat într-un accident grav în Capitală. VIDEO EXCLUSIV!

 |  14:18
UPDATE. Mircea Lucescu a fost implicat într-un accident grav în Capitală. VIDEO EXCLUSIV!

UPDATE 21.07 Ultimele analize medicale au relevat faptul că Mircea Lucescu va fi nevoit să suporte o intervenţie chirurgicală, însă nu se ştie sigur când aceasta va avea loc. 

UPDATE 20.55 Mircea Lucescu se face vinovat de vătămare corporală, deoarece persoana care era în maşină cu el a fost rănită. Din această cauză, tehnicianului i s-a întocmit dosar penal.

UPDATE 15.40 Mircea Lucescu, care este internat la Terapie Intensivă a Spitalului Universitar, are patru coaste fracturate şi sânge în cavitatea toracică, după ce una dintre coaste i-a atins un plămân. Starea de sănătate a tehnicianului este stabilă, fără ca viaţa să-i fie pusă în pericol.

UPDATE 14.50 MIRCEA LUCESCU ESTE ÎN AFARA ORICĂRUI PERICOL

“În mod normal, în astfel de cazuri, recomandăm tuturor pacienţilor să rămână 24 de ore sub supraveghere medicală. Oricum, Mircea Lucescu este în acest moment în afara oricărui pericol”, a declarat pentru Antena 3, Bogdan Opriţa, medic şef SMURD Bucureşti.

“Mă speriasem şi eu, dar este bine, am vorbit cu el la telefon. Mi-a zis doar că îl doare o coastă, dar este OK”, a afirmat George Copos pentru Mediafax.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Vasile Milea din Capitală. Tehnicianul a avut nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii. “Mircea Lucescu este rănit, dar este conştient. Victimele au fost transportate deja la spital. Nu pare a fi vorba despre leziuni serioase” a declarat la Realitatea TV, purtătorul de cuvînt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

Mircea Lucescu se afla împreună cu soţia sa, Neli, în autoturismul acesteia, când s-au ciocnit cu tramvaiul 11. Se pare, tehnicianul nu s-a asigurat la o manevră de întoarcere şi a fost izbit de vehiculul RATB, ulterior autoturismul său fiind proiectat în altă maşină.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CIUPINGHER
07 Ian 2012

Numai sansa de scapa atunci cand gresesti fiind la volanul unei masini! Greseala in aceasta postura se pedepseste fie cu viata fie penal,trist dar adevarat!

Adauga un comentariu

Random image