2017-01-22 12:17

EVENIMENT


Mircea Lucescu, în stare stabilă

 |  13:18
Mircea Lucescu, în stare stabilă

Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, a declarat, sâmbătă, că starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă şi nu este nevoie de o operaţie. Datorită faptului că a crescut cantitatea de sânge din torace, s-a efectuat un drenaj, sperându-se că după această intervenţie starea pacientului să se îmbunătăţească.

  'Nu există alte complicaţii. Nu este nevoie de operaţie, însă depinde şi de felul în care va evolua starea acestuia. Domnul Lucescu este într-o comunicare foarte bună cu familia, cu personalul spitalului', a explicat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, adăugând că încă nu se pune problema ca acesta să fie externat în mai puţin de o săptămână. Parametrii cardiaci ai lui Mircea Lucescu sunt în limite normale, iar fracturile costale se vindecă de obicei în circa 30-40 de zile, a afirmat șeful secţiei de Terapie Intensivă, Elena Copaciu. 'S-au efectuat proceduri standard în astfel de situaţii. Operaţia nu este necesară în acest moment, dar aceasta depinde şi de evoluţia pacientului', a adăugat medicul.

După ce maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un tramvai pe bulevardul Vasile Milea, antrenorul de fotbal a fost adus vineri la Spitalul Universitar din Capitală.

În urma accidentului, Lucescu a suferit o contuzie toracică, iar cealaltă persoană aflată în mașină a fost uşor rănită. Antrenorul este conştient şi cooperant, urmând să fie supus mai multor investigaţii, a precizat managerul Spitalului de Urgenţă, conf. dr. Cătălin Cârstoiu, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-25

TAGURI: Mircea_Lucescu, operație, accident, drenajComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image