2017-01-18 06:15

EVENIMENT


Mircea Lucescu, operat cu succes. Ahmetov a fost să-l vadă

 |  14:04
Mircea Lucescu, operat cu succes. Ahmetov a fost să-l vadă

UPDATE 19.00 Mircea Lucescu a ieşit din operaţie. Intervenţia chirurgicală, începută la ora 17.00, a durat aproape 2 ore şi a fost un succes.

UPDATE 16.27 “Totul va fi bine după operaţie, iar recuperarea va fi normală. Tata este un om puternic şi sunt convins că va trece cu bine peste această situaţie neplăcută”, a declarat la ieşirea din spital Răzvan Lucescu.

UPDATE 15.58 În aceste momente Mircea Lucescu este operat

În urmă cu puţin timp, cadrele medicale ale Spitalului Universitar au anunţat că Mircea Lucescu va fi în cele din urmă operat, deoarece au apărut unele complicaţii. Intervenţia va facilita eliminarea rapidă a excesului de lichid pleural din cavitatea toracică.

Pe de altă parte, patronul lui Şahtior, miliardarul Rinat Ahmetov a aterizat acum 20 de minute pe aeroportul Băneasa, şi se va îndrepta direct către Spitalul Universitar. Magnatul a fost aşteptat la aeroport de către Răzvan Raţ.

Printre multe alte personalităţi care l-au vizitat pe în aceste zile se numără şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, care a petrecut astăzi jumătate de oră alături de tehnicianul român. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: Lucescu, ahmetov, operatie, accidentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image