2017-01-23 16:44


Mircea Sandu, în retur la DNA, cu Victor Piţurcă

 |  19:38
Mircea Sandu, în retur la DNA, cu Victor Piţurcă

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, şi selecţionerul Victor Piţurcă au venit, ieri, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde au fost audiaţi de procurori în dosarul legat de dezafilierea Universităţii Craiova.

Şeful FRF a stat aproximativ 45 de minute în sediul DNA, iar la ieşire le-a spus jurnaliştilor că a adus suficient de multe acte şi documente prin care îşi poate dovedi nevinovăţia în cazul dezafilierii Craiovei.

Este a doua oară când şeful FRF se prezintă la DNA, după ce pe 31 octombrie a fost înştiinţat oficial de procurorii anticorupţie că este învinuit de abuz în serviciu în acest dosar.

În schimb, selecţionerul Victor Piţurcă, fiind audiat în calitate de martor în acest dosar, deoarece în acea perioadă era antrenorul Universităţii Craiova, nu a făcut nici o declaraţie înainte de întâlnirea cu procurorii anticorupţie.

Preşedintele FRF şi şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, au fost învinuiţi de abuz în serviciu. Aceeaşi învinuire le este adusă altor 10 membri ai Comitetului Executiv (CEx) al FRF, printre care preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan, precum şi LPF şi FRF ca entităţi juridice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image