2017-01-23 00:44


Mircia Gutău, eliberat condiţionat

 |  19:45
Mircia Gutău, eliberat condiţionat

Fostul primar din Râmnicu Vâlcea Mircia Gutău, liberat condiţionat ieri de către Tribunalul Mehedinţi, consideră că în viaţă trebuie luptat pentru adevăr.

“Nu e întâmplător că azi, de ziua Sfintei Cruci, (n.r., ieri) s-a întâmplat asta. Nu mă simt nici acum vinovat şi merg pe principiul că trebuie să nu renunţi în viaţă, ci trebuie să lupţi pentru adevăr, oricât de imposibil ar părea de demonstrat. Ne vedem acasă”, a declarat Mircia Gutău, după ce a primit verdictul instanţei mehedinţene. Aproximativ 100 de vâlceni prezenţi în curtea Tribunalului Mehedinţi şi-au manifestat bucuria la aflarea verdictului, scandând minute în şir numele fostului primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Mircia Gutău a fost primarul oraşului Râmnicu Vâlcea din 2004 până în 2006, din partea PDL. În iulie 2006, Mircia Gutău şi viceprimarul de atunci, Nicolae Dicu, au fost reţinuţi de procurorii DNA pentru luare de mită. În urma unui flagrant din iulie 2006, viceprimarul a fost prins în timp ce încasa 20.000 de euro de la un om de afaceri, denunţătorul Crinu Popescu. Acesta a susţinut că atât Gutău, cât şi Dicu i-ar fi pretins suma de 50.000 de euro pentru un certificat de urbanism.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image