2019-03-22 04:25


Miron Cozma șochează din nou: Fac o nouă Mineriadă

 |  16:32
Miron Cozma șochează din nou: Fac o nouă Mineriadă

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, spune că ar fi fost în stare să mai facă o mineriadă dacă nu era preşedinte de partid.

„Dacă nu eram preşedinte de partid ştii ce făceam? Adunam 6.000 de mineri din Valea Jiului – că Valea fierbe – alţi 15.000 din Olt şi mergeam peste ăştia la Bucureşti (...) Comuniştii ăştia din Justiţie nu fac altceva decât să aresteze oameni (...)", a declarat Miron Cozma pentru EVZ.

Romeo Beja, care a fost condamnat pentru mineriada din 1999 şi s-a sustras ani de zile executării pedepsei, a fost încarcerat săptămâna aceasta. Beja a fost prins la Curtea de Apel unde se prezentase pentru un proces. Fostul lider sindical a stat ani de zile în Austria, unde obţiune azil politic, şi s-a întors în România crezând că pedeapsa i s-a prescris.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-26

TAGURI: miron cozma, mineriada, valea jiului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
26 Feb 2016

Plus 15 000 de absolventi Academia Infractorilor din Informati cu sluga ta din 1990 Izmenarul General , se aduna de 10 guverne .
CROCODILUL FLAMAND
27 Feb 2016

UITE DE AIA A RAMAS ROMANIA IN EVUL MEDIU...PENTRU CA EXISTA CRETINI SI TICNITI CA MIRON COZMA..ILIESCU...OPREA-IZMENE...CARE AU FOST PUSI IN FRUNTEA UNEI TARI IN 1989 DE MAFIA NKVD-ISTA A LU BRUCAN....CE SA VEZI...CA SA IESIM DIN EVUL MEDIU TREBUIE SA BAGAM LA PUSCARIE TOATA MAFIA...LUCEAFARUL PUSCARIEI...VEZI CA INCA NU AI FOST CONDAMNAT PENTRU 13-15IUNIE...DAR URMEAZA CAT DE CURAND
HADEL
27 Feb 2016

Nea "crocodilule", tu l-ai uitat pe capo de tuti capi, marele hahaila, care v-a condus, ca pe malaci, pe noi culmi de progres al furaciunilor, timp de un deceniu ...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...