2017-01-24 19:31


Miron Cozma, cercetat penal. ''Luceafărul huilei'' este anchetat pentru că a încălcat interdicţia de a intra în Petroşani, când a participat la funeraliile de la Uricani

 |  20:32
Miron Cozma, cercetat penal. ''Luceafărul huilei'' este anchetat pentru că a încălcat interdicţia de a intra în Petroşani, când a participat la funeraliile de la Uricani
Fostullider sindical din Valea Jiului, Miron Cozma, s-a ales cu dosar penal după ce aparticipat la înmormântarea unuia dintre minerii ucişi în explozia de laUricani. Poliţiştii hunedoreni i-au întocmit ieri dosar penal pentru încălcareainterdicţiei de intrare în Petroşani, după ce acesta a fost prins în trafic,marţi seară, fără a avea autorizaţie care să îi permită tranzitarealocalităţii.

Potrivitreprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, Miron Cozma a încălcatinterdicţia de intrare în municipiul Petroşani, după ce au fost făcuteverificări din care rezultă că fostul lider al minerilor nu are dreptul săintre în Petroşani până la 1 decembrie 2012, transmite corespondentul Mediafax.Conform poliţiştilor, zona de pe Defileul Jiului, în care Miron Cozma a fostoprit în trafic marţi seară, aparţine de municipiul Petroşani. În acest caz afost întocmit dosar penal, urmând ca cercetările să fie continuate subsupravegherea Parchetului Judecătoriei Petroşani. Poliţiştii susţin că MironCozma a fost oprit la un control de rutină.

Poliţiştiihunedoreni au verificat dacă fostul lider al minerilor din Valea Jiului, MironCozma, a încălcat interdicţia de intrare în municipiul Petroşani, după ceacesta a fost oprit marţi seară în trafic, pe Defileul Jiului, în locul în careindicatoarele rutiere marchează intrarea în municipiu. Potrivit purtătorului decuvânt al Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu, în urma unuicontrol de rutină făcut marţi seară de poliţiştii de la circulaţia rutieră,fostul lider al minerilor Miron Cozma a fost oprit în trafic, pe DefileulJiului, la intersecţia DN 66 cu drumul forestier Polatişte, în timp ce seîndrepta spre Bucureşti. "Au fost întocmite acte de constatare în cauză şiurmează să facem verificări dacă acea zonă este pe raza municipiului Petroşani.Poliţiştii au solicitat o autorizaţie care să îi permită accesul în Petroşani,iar conducătorul auto nu a putut-o prezenta", afirma Niţu. Miron Cozma seaflă sub o interdicţie de cinci ani de a intra în municipiul Petroşani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image