2017-01-20 07:57

EVENIMENT


Miron Cozma intră în politică în stilul caracteristic: cu scandal!

 |  18:35
Miron Cozma intră în politică în stilul caracteristic: cu scandal!

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a hotărât să facă pasul către politică, punând bazele Partidului Social Democrat al Muncitorilor (PSDM), a cărui lansare a anunţat-o sâmbătă, la Timişoara. Miron Cozma nu a avut însă parte de un eveniment liniştit, acesta certându-se cu un timişorean care i-a cerut socoteală pentru mineriadele din urmă cu două decenii.

Schimbul de replici a avut loc în timp ce Cozma acorda un interviu pentru o televiziune, iar un revoluţionar timişorean, Nicolae Adam, i-a strigat acestuia „să reprezinte democraţie” şi să nu vină „să-i bată pe timişoreni”. „Arată-mi ce reprezinţi tu! Eu ţi-am arătat, e semnătura mea lângă Blocul Naţional al Revoluţionarilor! De care revoluţionari vorbeşti tu, de ciolănarii lui Băsescu”, i-a replicat Cozma revoluţionarului. „Vă rog să explicaţi poporului român ce s-a întâmplat la mineriade. Aţi venit la Timişoara, un oraş martir, iar cetăţenii au dreptul să cunoască ce s-a întâmplat la mineriade”, a insistat bărbatul, în timp ce Cozma a continuat tirada: „Eu am trei morţi la Timişoara. Tu ai fost revoluţionar? Eu am fost revoluţionar! Voi sunteţi ciolănari”.

Nicolae Adam a fost scos din sala unde a avut loc lansarea PSDM de către mai mulţi susţinători ai lui Cozma, prilej pentru proaspătul preşedinte de partid să anunţe principalele coordonate ale intrării sale în politică: partidul este încă în faza de organizare şi doreşte să participe la următoarele alegeri din 2012. Promisiuni?În programul partidului nostru nu veţi găsi cuvântul şomer; acolo unde statul nu va fi în stare să dea locuri de muncă, va acorda un ajutor social temporar. În fiecare an, Guvernul pe care-l vom instala să fie obligat să dea un milion de locuri de noi muncă anual”, a spus Cozma.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

UN OBSERVATOR INDIGNAT
05 Dec 2011

De unde are puşcăriaşul ăsta bani pentru înfiinţarea unui partid? Cine îl sponsorizează? Există partide noi, cum este Partidul Naţional Creştin, condus de Marian Bătăiosu, care se zbat să strângă semnături pentru legalizare şi despre care presa nu scrie nimic, dar când e vorba de mercenari gen Cernea, Neamţu sau Cozma sare ca la comandă să le facă reclamă
UN ROMAN
05 Dec 2011

Strângeţi semnături pentru legalizarea Partidului Naţional Creştin, un partid nou, curat, patriotic, naţionalist, creştin, popular, conservator şi vizionar! E vremea să terminăm cu domnia actualei clase politice, plină de hoţi şi mafioţi, de trădători şi incapabili. Semnează şi tu pentru înscrierea la tribunal a PNC! Adu-ţi şi tu aportul la salvarea României de la catastrofă! Dacă te-ai săturat de nedreptate şi minciună, vino alături de PNC să facem dreptate celor nedreptăţiţi şi să readucem România pe calea cea dreaptă! Nu mai sta de-o parte, că nimic nu pică din cer fără efort! Demonstrează că eşti altfel decât Ei şi vino să lupţi alături de PNC pentru România profundă, pentru România de mâine! Fii român, române, nu sclavul altora!
GOGU
05 Dec 2011

E provocat si el face scandal ! Nu-i nimic, noua asa ne place si de aceea il vom vota !

Adauga un comentariu

Random image