2017-01-17 19:31

EVENIMENT


Mită pe vasul Costa Concordia

 |  19:41
Mită pe vasul Costa Concordia

Pasagerii ruşi bogaţi aflaţi la bordul vasului Costa Concordia, care a naufragiat pe 13 ianuarie în apropierea insulei italiene Giglio din Marea Tireniană,  le-au oferit sume mari membrilor echipajului pentru a avea prioritate la urcarea în bărcile de salvare.

Anchetatorii italieni încearcă să obţină declaraţii ale martorilor care au observat cum turiştii est-europeni bogaţi au fost favorizaţi în timp ce restul pasagerilor au fost lăsaţi să se descurce pe cont propriu în noaptea naufragiului, informează Mediafax.

Franca Anichini, un locuitor de pe Insula Giglio, a declarat că primii pasageri care au ajuns la ţărm nu au fost femei rănite şi copii, ci bărbaţi şi femei bogaţi care vorbeau limba rusă.

Anchetatorii suspectează că membrii echipajului au fost mituiţi de pasagerii bogaţi pentru a urca primii în bărcile de salvare, scena fiind comparată cu cea de pe vasul Titanic, scufundat în Oceanul Atlantic acum 100 de ani.

Bilanţul naufragiului vasului de croazieră Costa Concordia a ajuns la 16 morţi, dar echipele de intervenţie caută în continuare corpurile persoanelor date dispărute.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-03

TAGURI: costa concordia, mitaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image