2018-12-11 13:25


Miting de protest pentru demisia primarului Piedone după tragedia de la Colectiv

 |  07:38
Miting de protest pentru demisia primarului Piedone după tragedia de la Colectiv

Bucureştenii sunt chemaţi să participe, marţi seară, în Piaţa Universităţii, la un miting de protest pentru demisia primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, potrivit unui anunţ postat pe Facebook. Reacţia oamenilor vine după incendiului din clubul Colectiv, în urma căruia 31 de persoane au murit.

Anunţul privind mitingul de protest a fost postat pe pagina ”Demisia Piedone, subordonaţilor lui şi tuturor celor răspunzători”.

Mitingul de protest pentru demisia lui Piedone urmează să aibă loc marţi, la ora 18.00, în Piaţa Universităţii.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, declara, sâmbătă, că nu are ce să-şi reproşeze în urma tragediei de la Colectiv. Edilul a ţinut să precizeze că, din punctul de vedere al primăriei, clubul a funcţionat legal.

"Avem la dosar toate actele, am îndeplinit toate normele legale de eliberare a acordului de funcţionare (...) Legea Poliţiei locale spune că pentru eliberarea acordului de funcţionare trebuie să avem acordul locatarului, contractul de închiriere, titlul de proprietate, datele de identificare de la Registrul Comerţului. Locatarul dă declaraţie pe proprie răspundere despre activitatea pe care trebuie să o desfăşoare. Acordul de funcţionare însumează toate acordurile de la toate institituţiile”, a afirmat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03
Citeste si:
Voltaj, Delia şi Dan Bitman, alături de alţi zeci de artişti, la un concert caritabil pentru victimele incendiului din Colectiv
Tiberiu Niţu, detalii despre ancheta în cazul incendiului de la Colectiv

TAGURI: miting, protest, demisie, primar, piedone, tragedie, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...