2017-01-21 00:15

EVENIMENT


Miting în Piaţa Universităţii pentru susţinerea lui Arafat

 |  14:18
Miting în Piaţa Universităţii pentru susţinerea lui Arafat

Câteva sute de oameni s-au strâns sâmbătă în Piaţa Universităţii pentru a-l susţine pe fondatorul SMURD, Raed Arafat. Noi manifestări au loc şi în alte oraşe din ţară, potrivit Realitatea.net.

"Mâine la două, mâine la două!". Asta au scandat vineri seară printre altele participanţii la mitingul de protest de la Palatul Cotroceni. Iar o parte din cei prezenţi vineri să-l susţină pe Raed Arafat şi SMURD s-au ţinut de cuvânt.

Câteva sute de oameni s-au strâns sâmbătă în Piaţa Universităţii pentru a protesta din nou contra modului în care actuala Putere vrea să reformeze sistemul de sănătate. O manifestaţie similară are loc şi la Constanţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-14

TAGURI: piata universitarii, arafat, mitingComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

METIN CERCHEZ
14 Ian 2012

daca nu va ajung banii ptr sanatate,daca nu va ajung banii ptr intretinere,ptr benzina,ptr taxa auto-singura solutie ramine greva generala
VALI
14 Ian 2012

Ma intreb ce face opozitia in sprijinul acestor manifestatii ? Domnii Ponta si Antonescu tac din gura, nu spun nimic si nu fac nimic. Se pare ca se ascund ca sobolanii. Vai de opozitia romana care nu este in stare de nimic. A trebuit sa apara un om ca Arafat care nu este roman ca sa miste poporul inebunit de poverile puse pe umerii lor de criminalii guvernanti.
ELENA-BC
14 Ian 2012

„Saracii„ romani care se inghesuie acum pe partii , pe sosele injurand ca Basescu nu-i teleporteaza cu schiurile direct in pat ,cei care acum protesteaza nu se duc macar sa-si ia ajutoarele ca sunt grele si Basescu nu le aduce el acasa la fiecare .Vorba lui CHurchil :”popor ingrat”.Iar Arafat care a fost si medaliat si daca Basescu nu i-a facut si un soclu s-a dat cu Antonescu cu care s-a si intalnit azi ”intamplator ”la Cluj .Rusine ,d-le doctor , ati dat cinstea pe rusine .Pacat ”
MIHAI
14 Ian 2012

Miroase a ceva urat: TOKES = ARAFAT ...
ION
15 Ian 2012

iesiti in strada romani.sa plateasca politicienii astia de rahat care ne jupoaie.SA LE FIE CONFISCATE AVERILE LA TOTI.
MADALIN
19 Ian 2012

no pot sa cred, ma uit si nu imi vine sa cred, am ajuns un popr care numai valoreaza nimic!!!! tot tineretul este in starinatate din cauza lu basescu si inca este la putere....

Adauga un comentariu

Random image