2018-12-12 16:47


Moartea bătrânei ucise de fiul ei a fost violentă

 |  15:22
Moartea bătrânei ucise de fiul ei a fost violentă

Procurorii bucureşteni au primit raportul medico-legal în cazul bătrânei care a fost găsită moartă, luni, în cartierul Giuleşti din Capitală. Potrivit expertizei, moartea femeii a fost una violentă, fiind cauzată de o tăietură în zona gâtului. Femeia, în vârstă de 89 de ani, a fost ucisă de fiul ei, care apoi a încercat să se sinucidă. Potrivit concluziilor consemnate în raportul medico-legal, moartea femeii a fost una violentă şi a fost cauzată de o hemorogie externă consecutivă, de o plagă tăiată în regiunea cervicală anterioară. "Leziunile traumatice constatate la nivelul regiunii cervicale au putut fi produse prin lovire cu corp tăietor precum cuţit sau orice obiect asemănător şi au legătură directă de cauzalitate cu decesul victimei", se arată în documentul citat.

Potrivit raportului, restul leziunilor traumatice constatate s-au putut produce prin lovire cu sau de corpuri dure sau/şi corp tăietor şi nu au rol tanato-generator.

Fiul femeii, , în stare gravă,  şi a fost deja supus unei operaţii, urmând ca anchetatorii să-l audieze după ce acesta îşi va reveni.

Luni, Parchetul Tribunalului Bucureşti a fost sesizat cu privire la faptul că într-un imobil din cartierul Giuleşti - sectorul 6 Bucureşti, a fost găsit cadavrul unei femei. Un procuror din cadrul Parchetului Bucureşti şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri, au făcut cercetarea la faţa locului, ei stabilind că femeia locuia în imobilul respectiv şi avea vârsta de 89 de ani. Cadavrul ei prezenta mai multe leziuni de violenţă - plăgi tăiate şi înjunghiate.

Totodată, în imobil a fost găsit şi un bărbat, în vârstă de 66 de ani, care a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă, având mai multe plăgi înjunghiate la nivelul gâtului. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul Panduri, pentru o intervenţie chirurgicală. Investigaţiile au relevat faptul că bărbatul şi-a ucis mama, încercând apoi să se sinucidă, tăindu-se la gât.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-01-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...