2018-10-15 22:20


Mohammad Munaf, adus în România

 |  16:39
Mohammad Munaf, adus în România

Potrivit Administraţiei prezidenţiale şi Poliţiei Române, Munaf se află în custodia poliţiei române. Sirianul este unul dintre principalii actori implicaţi în răpirea jurnaliştilor români în Irak în urmă cu zece ani.

El a fost adus din zona Orientului Mijlociu. La această oră, Mohammad Munaf se află în custodia Poliţiei Române. Acesta a fost introdus într-un Centru de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Române, pe baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoare emis pe numele său.

 Comunicatul Poliţiei Române mai precizează că“Acțiunea Poliției Române a beneficiat de sprijinul Serviciului Român de Informații și al altor instituții cu competențe în domeniu, interne și internaționale. Persoana în cauză a fost condamnată la data de 24 aprilie 2008 de către magistraţii Curții de Apel Bucuresti - Secția I Penală la o pedeapsa privativă de libertate de 10 ani închisoare pentru acte de terorism săvârșite atât pe teritoriul țării cât și în afara acestuia, împotriva unor cetățeni români.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-27

TAGURI: mohammad munaf, sirian, rapirea jurnalisti irak
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ISTORIA SE REPETA
27 Aug 2015

Si incepe circul cu Marijuane , Udrea , Basescu si fratiile lor , dar si ale noastre . In sfirsit a inceput sa mearga pitin sri .
CROCODILUL FLAMAND
27 Aug 2015

OOOOPSSSS....AU APARUT SI "TERORISTII" DIN IRAK....ACUM SA AFLAM SI UNDE SUNT BANII
AFACERE DE FAMILIE
27 Aug 2015

Si doctorul Vasile atunci prefect de Buzau si bara - bara cu araboi la Nehoiu si inprejurimi , nu raspunde ? Au distrus si furat tot . Sa vezi circ . Stie Predoiu toata afacerea .
Random imageUltimele stiri


loading...