2017-01-22 01:44

EVENIMENT


Momente tensionate la instanţa supremă. „Zambaccian” şi lacrimile Danei Năstase

 |  21:00

Soţia fostului premier Adrian Năstase, Dana Năstase, a plâns, ieri, în faţa judecătorilor de la instanţa supremă, în timpul audierii sale, pentru prima dată, în dosarul „Zambaccian”, atunci când a vorbit despre decesul tatălui său şi despre declaraţiile lui Ioan Păun, fostul consul al României la Shanghai.

În faţa celor trei judecători, Dana Năstase a explicat în detaliu situaţia privind renovarea imobilului din localitatea Cornu, situaţia reală juridică privind imobilul din strada Christian Tell, precum şi situaţia lucrărilor la imobilul din strada Zambaccian. Daniela Năstase a fost pusă să explice relaţiile familiei cu fostul consul Ioan Păun şi despre acuzaţiile procurorilor DNA privind importul de bunuri din China.

Pe parcursul declaraţiei sale, Dana Năstase a plâns de două ori. Emoţiile au cuprins-o pe soţia lui Adrian Năstase atunci când a vorbit despre decesul tatălui ei, în 1999, în urma unui accident de maşină, arătând că după acest tragic eveniment ea a rămas să se ocupe de restul familiei, respectiv de mama ei care tocmai aflase la acea vreme că are cancer, sora şi mătuşa Tamara Cernasov. „În 1999, tatăl meu a murit în accident de maşină. Mama a rămas în grija mea, iar la scurt timp după, aceasta s-a îmbolnăvit de cancer. El avea grijă de mama, după moartea lui eu m-am ocupat de familie, inclusiv de mătuşa Tamara Cernasov”, a spus Dana Năstase în faţa instanţei, cu ochii în lacrimi.

Al doilea moment care a emoţionat-o profund pe Dana Năstase a fost aproape de finalul şedinţei de judecată, atunci când a făcut referire la declaraţiile fostului consul Ioan Păun la ultimul termen de judecată. Dana Năstase a explicat că s-a revoltat atunci când, în finalul audierii de la termenul trecut, Ioan Păun i-a spus lui Adrian Năstase că îi pare rău pentru tot şi că, în opinia sa, a fost cel mai bun prim-ministru al României. Aceasta a arătat, cu ochii în lacrimi, că este supărată din cauza întregii tevaturi ce s-a extins pe o perioadă lungă de timp, respectiv aproximativ şapte ani.

Instanţa l-a audiat, ieri, pentru prima dată, şi pe Adrian Năstase, el declarând că nu l-a şantajat niciodată pe fostul consul Ioan Păun şi că nu i-a dat niciodată bani pentru a-i aduce mai multe bunuri din China.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-25

TAGURI: zambaccian, nastse, instanta supremaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image