2019-01-24 07:10


Morţi misterioase la Podul Cernavodă

 |  20:27
Morţi misterioase la Podul Cernavodă

Două persoane, soţ şi soţie, şi-au puscapăt zilelor ieri, aruncându-se de pe Podul de la Cernavodă. Deocamdată nu secunosc motivele care i-au împins să recurgă la acest gest. Poliţiştii aurecuperat deocamdată doar corpul femeii. Bărbatul este încă dispărut. Fratelefemeii, în vârstă de 14 ani, le-a spus poliţiştilor că cei doi s-au certat pedrum. Spre seară, un martor le-a declarat poliţiştilor că a văzut un bărbatcare a împins-o pe femeie de pe pod apoi s-a aruncat şi el, iar anchetatoriimerg pe două piste. Ori dublă sinucidere, ori crimă urmată de sinucidere.

Ieri, în jurul orei 14.40, Postul dePoliţie Transporturi Navale Cernavodă a fost anunţat că la kilometrul 61+500,pe malul stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră, în zona Podului Cernavodă,două persoane s-au aruncat în apă. Potrivit martorilor, în momentul în cares-au aruncat de pe pod, cele două persoane, un bărbat şi o femeie, se ţineau demână. Un echipaj de poliţie a ajuns în cel mai scurt timp la faţa locului.Concomitent, o şalupă aparţinând Poliţiei Transporturi Navale s-a deplasat înzonă. La câţiva zeci de metri, în aval de locul indicat şi la cinci metri demalul stâng poliţiştii au observat că pluteşte ceva. S-au apropiat şi aurecuperat corpul unei femei, Gabriela Mitu, în vârstă de 21 de ani dinCernavodă. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru a-i salva viaţaacesteia.

Temperatura apei - 5 grade Celsius

Din investigaţiile efectuate,poliţiştii au aflat că aceasta este căsătorită cu Bogdan Mitu, în vârstă de 30de ani, din Cernavodă. Anchetatorii nu se pot pronunţa deocamdată dacă cealaltăpersoană care s-a aruncat de pe pod împreună cu Gabriela este soţul ei, fiindcănu a fost găsit deocamdată corpul bărbatului.

Conform martorilor, cei doi au opritmaşina, un Opel Calibra, pe marginea drumului, s-au luat de mână şi au sărit înapă. Spre seară a apărut un alt martor care a declarat poliţiştilor că a văzutcum un bărbat a aruncat în apă o femeie apoi a sărit şi el.

Conform specialiştilor, temperaturaapei avea ieri la ora producerii evenimentului 5 grade Celsius, iar şoculhipotermic se instalează instantaneu. Cadavrul femeii a fost transportat laServiciul de Medicină Legală Constanţa pentru a se stabili cauza morţii. Maimulte echipe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi poliţiştidin cadrul Serviciului Transporturi Navale caută trupul bărbatului.

În maşina înmatriculată pe numele luiBogdan Mitu, poliţiştii au găsit mai multe obiecte religioase, dar şi opersoană în vârstă de 14 ani, fratele Gabrielei Mitu. Acesta le-a spuspoliţiştilor că veneau de la Feteşti. Pe drum, între Gabriela şi Bogdan aizbucnit o ceartă, iar tânăra l-a ameninţat de mai multe ori că îl părăseşte.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa,Bogdan Păduraru, a declarat că anchetatorii nu exclud nici o ipoteză, ori dublăsinucidere, ori crimă urmată de sinucidere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...