2019-02-16 20:23


Motivarea judecătorilor: De ce a fost CONDAMNAT Liviu Dragnea

 |  16:38
Motivarea judecătorilor: De ce a fost CONDAMNAT Liviu Dragnea

Liviu Dragnea primește motivarea în dosarul Referendumului, în care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, scrie digi24.ro. Documentul are peste 300 de pagini, în condițiile în care, pe lângă Liviu Dragnea, au mai fost judecate alte circa 70 de persoane.

Judecătorii motivează că este suficientă o pedeapsă cu suspendare, deoarece Liviu Dragnea nu are antecedente.

Magistrații explică și de ce au majorat pedeapsa de la un an la doi ani de închisoare cu suspendare. Atitudinea fostului secretar general al PSD, de negare a faptelor, pe tot parcursul procesului, este suficient pentru a dispune o pedeapsă mai mare.

Liviu Dragnea a primit sentința definitivă în aprilie 2016.

Preşedintele PSD a fost acuzat că, în vara lui 2012, înainte şi în timpul derulării referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României, a pus la punct un sistem menit să deturneze rezultatul votului, pentru a se întruni cvorumul necesar demiterii.

Împreună cu 74 de preşedinţi şi membri ai unor secţii de votare, Liviu Dragnea a complotat pentru trucarea rezultatului de la referendumul din 2012. A ordonat liderilor PSD din ţară să scoată cât mai mulţi oameni la vot şi să îi pună să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte, spun procurorii. Tot el ar fi pus la punct un sistem național prin care să ştie de câte voturi mai este nevoie pentru a-l debarca de la Cotroceni pe şeful statului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-08

TAGURI: dragnea, motivare, judecatori, dosar, referendum
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
08 Feb 2017

BASESCU SI DRAGNEA ...ADICA TUSEA SI JUNGHIUL.........DOUA JIGODII LA FEL DE SCARBOASE>>>>>>>>>>>CRED CA OBSERVATI CA PERMANENT DUPA 1989 LI S-AU BAGAT IN FATA ALEGATORILOR POLITICIENI UNUL MAI NENOROCIT CA ALTUL....PENTRU PRIMA DATA S-A RUPT CERCUL VICIOS CU JOHANNIS....SI DE ATUNCI CORUPTIA SI MAFIA SE LUPTA PE VIATA SI PE MOARTE CU JUSTITIA>>>>>>>>>>>MIZA ESTE JEFUIREA BANILOR PUBLICI...STIM TOTI CHESTIA ASTA
UN CETATEAN
08 Feb 2017

Nu pot sa inteleg prin ce blestem acest popor voteaza de 27 de ani penali si corupti,oare ne este noua insine frica de schimbare,ne-am obisnuit atat de mult cu furtul pe vremea lui ceausescu,ce mecanisme se declanseaza in capul unui alegator cand are ocazia sa aleaga un om cinstit si totusi alege un bandit?!
UN GRUP DE CETATENI
08 Feb 2017

Noi,un grup de oameni de bine credem ca Raul a fost lasat de Dumnezeu atata timp asupra acestei tari doar ca ,din el,sa se nasca intr-o zi,Binele!Oare a sosit ziua aceea?!Credem,ca daca pierdem aceasta ocazie va mai trece mult timp pana vom mai avea o alta ocazie si multi dintre noi nu o sa mai apucam!!!Speram ca Dumnezeu sa-si intoarca fata spre romani,sa rezistam,sa descarceram tara asta frumoasa macar de cateva brate ale acestei perverse si nemernice caracatite!
FC
08 Feb 2017

si cine judeca si condamna pe judecatorii care dau cu suspendare in asemenea cazuri grave? functia, inaltimea ei in stat, sunt agravante care depasesc tertipul de doi bani al primeidati. trebuie judecati judecatorii.
PTIU, PRAFUL SI PULBEREA
08 Feb 2017

DUPA TINE, NU TE- AR MAI RABDA PAMANTUL SA TE RABDE, SASAITUL SARPELUI, SUIERATUL VANTULUI TOATE SA TE BANTUIE SI FOCUL SA TE MISTUIE. LINISTEA SA NU TI- O. GASESTI NICIODATA, ASTA ITI DORESC EU TIE, DRAGNEA DE LA TIGANIE. AMIN
CARACATITA ( SUSPENDARE-ALINTA
09 Feb 2017

Datorita lui PONTEA votam pe LISTE in ORDINE ALFABETICA, pentru a nu mai putea sa CONSTATAM NUMERELE CADASTRALE INEXISTENTE! Pe LISTELE in ORDINE CADASTRALA, se puteau constata STAFIILE si NUMERELE INEXISTENTE ( blocuri, etaje, case, etc ). PROBABIL AVEM CAM 2.500.000 CNP-uri inexistente, masa de manevra bolsevico-FSN-ista ( urmatorii )! Asa a intrat PMP-BASESCU in PARLAMENT acum! Natalitatea scade, CNP-urilre NU! LISTELE DE VOTARE AR TREBUI SA FIE ARHIVATE pt 100 de ani!
COABITARE INTERDEPENDENTA
09 Feb 2017

Doar MAGISTRATII AU SALARII si PENSII IMENSE, RESPONSABILITATE, IOC – de la Parlament si Guvern -Legi si OUG-uri! POLITICIENII PRIMESC o mica alintare CU SUSPENDARE fara interzicerea DREPTURILOR ( Liviu Dragnea, gen Corneliu Dobritoiu – a ramas cu casa, gradele si parlamentar ) apoi, politicienii ii LASA cu VENITURILE IMENSE, le ACORDA FUNCTII ( lor sau odraslelor ) si, RESPONSABILITATEA MAGISTRATILOR, ramane o eterna poveste!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...