2018-12-15 11:30


VIDEO: Muammar Gaddafi a fost ucis!

 |  14:32
VIDEO: Muammar Gaddafi a fost ucis!

UPDATE: Televiziunea Al Jazeera a publicat imagini video cu trupul neînsufleţit al fostului dictator libian. Într-o înregistrare postată pe Youtube şi preluată de The Guardian şi BBC, este arătat trupul neînsufleţit al lui Muammar Gaddafi, întins pe asfalt şi cu pieptul gol.

UPDATE: Publicaţia The Guardian a postat o imagine obţinută de la AFP despre care se presupune că a fost realizată la puţin timp după capturarea lui Gaddafi. Liderul libian apare grav rănit şi palid, sprijinit cu capul de piciorul unui bărbat. Bluza lui Gaddafi este plină de sânge, iar acesta pare că a suferit răni şi la nivelul capului.

UPDATE: Surse din cadrul Consiliului Naţional de Tranziţie au precizat că fostul lider libian, Muammar Gaddafi, a decedat în urma rănilor, la scurt timp după ce a fost capturat. Comandanţii din cadrul CNT au confirmat că Gaddafi a fost capturat, iar starea sa era „gravă”, ca urmare a unor răni la ambele picioare. Abdel Majid, un oficial din cadrul CNT a anunţat capturarea lui Gaddafi, acesta declarând că în momentul capturării le-a cerut soldaţilor să nu mai tragă, precizează BBC. Majid a declarat că starea lui Gaddafi era foarte gravă, dar că „acesta încă mai respira”. Mai multe agenţii de presă au preluat informaţia privind moartea lui Gaddafi, însă nicio declaraţie oficială din partea Consiliului Naţional de Tranziţie nu a fost făcută până la această ora. Oficialii CNT au precizat că se vor adresa naţiunii libiene în următoarele ore.

Liderul libian Muammar Gaddafi a fost capturat cu puţin timp în urmă, a anunţat un oficial al Consiliului Naţional de Tranziţie, potrivit Reuters. Acesta a precizat că Gaddafi este rănit la ambele picioare, fără a furniza alte informaţii. Capturarea liderului libian survine la câteva ore după ce reprezentanţii CNT din Libia au anunţat că au preluat controlul oraşului natal al lui Gaddafi, Sirte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-19

Mai multe imagini:
VIDEO: Muammar Gaddafi a fost ucis!
zoom

TAGURI: Muammar Ghadafi, capturat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...