2017-01-16 23:41

EVENIMENT


Muncă patriotică în loc de amenzi, la Petroşani

 |  19:42
Muncă patriotică în loc de amenzi, la Petroşani

Aproape 200 de persoane care nu şi-au plătit amenzile cu care au fost sancţionate de Poliţia Rutieră sau care au fost sancţionate pentru tulburarea liniştii publice au prestat muncă în folosul comunităţii, în oraşul Petroşani.

Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat din Petroşani (SPADPP), care au precizat că 176 de şoferi amendaţi sau scandalagii au fost puşi să cureţe cimitirul oraşului, să sape gropi, să taie copaci sau să măture străzile din oraş. Aceştia au precizat însă că numărul mandatelor emise a fost de 8 ori mai mare, însă mulţi fie nu au fost găsiţi la domiciliu sau au plecat din ţară, fie nu pot fi găsiţi din alte motive.

„Unii mai plătesc şi atunci prestează mai puţine ore, dar am reuşit să recuperăm, prin muncă în folosul comunităţii, amenzi de 70.516 lei”, au afirmat cei de la SPADPP. Fiecare dintre cei 176 de cetăţeni din Petroşani a primit în grijă o parcelă unde a trebuit să facă curăţenie. Reprezentanţii SPADPP au precizat că alţi 600 de amendaţi sunt pasibili să presteze ore de muncă în folosul comunităţii dacă nu-şi vor plăti amenzile, în timp ce alte 36 de mandate în valoare de 31.636 de lei au fost anulate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image