2019-03-25 00:16


Muncitor, mort la o lucrare în județul Gorj

 |  15:24
Muncitor, mort la o lucrare în județul Gorj

Un muncitor a murit, marți dimineața, după ce un zid construit pentru consolidarea unei case bătrânești s-a prăbușit peste el, în comuna Brănești din județul Gorj, transmite Mediafax.

Mai multe echipaje de salvatori au încercat timp de două ore să îl scoată pe muncitor la suprafață, dar acesta a fost găsit mort, au declarat reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Incidentul a fost sesizat la numărul de urgență 112 de către unul dintre colegii bărbatului de 37 de ani. Medicii au declarat decesul imediat după ce au ajuns la fața locului.

”Am trimis o echipă acolo. Se pare că lucra la consolidarea unei case. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani. A căzut un zid peste el. Primele informații arată că lucra la un angajator din Turceni. A căzut un zid peste el și a decedat. S-a întâmplat în satul Gilort din comuna Brănești”, a declarat George Romanescu, inspector-șef în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

”Lucra la o casă bătranească. S-au apucat să sape pe sub ea și au facut un zid care s-a prăbușit peste el”, a precizat Gheorghe Stoichițoiu, primarul comunei Brănești.

Primele verificări arată că tânărul era angajat cu forme legale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-12

TAGURI: muncitor, lucrare, zid prabusit, branesti, gorj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...