Muncitor strivit de un panou la Craiova
2018-08-20 04:14


Muncitor strivit de un panou la Craiova

 |  13:57
Muncitor strivit de un panou la Craiova

Un muncitor a murit după ce a fost strivit între un panou metalic pe care îl demonta și o conducă, pe un şantier din Craiova. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă susțin că victima nu a respectat normele de securitate în muncă. Incidentul tragic a avut loc pe un teren al Universităţii din Craiova, acolo unde se construieşte Institutul de Cercetări în Ştiinţe Aplicate.

Inspectorul Silviu Poenaru de la Inspectoratul Teritorial de Muncă a declarat că bărbatul era dulgher şi era şeful echipei de muncitori. "Era o lucrare de decofrare, iar muncitorulera şeful formaţiei de dulgheri. Nu a respectat normele de securitate a muncii şi a fost strivitîntre un panoumetalic pe care îl demonta şi o conductă", a spus Poenaru, care a precizat că muncitorul era singur acolo.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale SMURD, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. La locul incidentului a ajuns şi mama muncitorului, căreia i s-a făcut rău, primind îngrijiri medicale de la echipajul ambulanţei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-25

TAGURI: Muncitor, craiova, mort, strivit, panou

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...